To je to što me zanima!

FOTO Maksimir ustao na noge i pozdravio kapetana, BBB razvio veliki transparent za Ademija

Predsjednik Mirko Barišić uručio mu je dres s brojem 373, Vlatka Peras prigodnu plaketu, a onda je i sjever pozdravio Arijana Ademija. Pogledajte kako se kapetan Dinama oprostio nakon gotovo 13 godina u klubu
Vidi originalni članak

Malo koji igrač u povijesti Dinama imao je kultni status kao Arijan Ademi. Malo koji igrač je i toliko dugo vremena proveo na Maksimiru kao on... No, svemu dođe kraj pa tako i ovome.

Arijan Ademi odigrao je posljednju utakmicu u Dinamovu dresu. Nakon 373 nastupa i gotovo 13 godina na Maksimiru odlazi u Kinu gdje će iduće tri godine igrati za Beijing Guan.

Dinamov kapetan je, stoga, dobio i oproštaj kakav zaslužuje. Uoči početka derbija s Rijekom predsjednik Dinama Mirko Barišić uručio mu je dres s brojem 373. Toliko je utakmica odigrao u 'plavom' dresu.

Poklon mu je uručila i predsjednica uprave Dinama Vlatka Peras.

A onda je Ademiju počast odala i sjeverna tribina podno koje je toliko puta slavio golove... Bad Blue Boysi razvili su ogroman transparent preko cijele tribine s Ademijevim likom, a sa strane su istaknuli njegove inicijale A.A.

- 373 puta srce na terenu - kapetane, hvala ti na svemu - pisalo je iznad transparenta.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • cajger 19.03.2023.

    psssssttt tovari , kakav ste klub najbolje govori kad se vaše hajdučko srce i bivši kapetan najviše veseli kad hajduku da gol

  • Funcutt 19.03.2023.

    Doviđenja kapetane! Sve najbolje u Kini! Hvala na svemu!

  • 19.03.2023.

    373 utakmice i 373 boysa na oproštaju🥰🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare