To je to što me zanima!

FOTO Ima se, može se! Michael Jordan kupio novu 'pilu', evo koliko maksimalno može juriti

Bivši igrač Chicago Bullsa strastveni je ljubitelj kubanskih cigara, pa u novoj "jurilici" ima specijalno dizajniran aluminijski držač za cigarete
Vidi originalni članak

Michael Jordan po mišljenju većine najbolji je košarkaš svih vremena, a s imovinom od otprilike tri i pol milijarde dolara vrijednosti, može si priuštiti praktički što hoće. Upravo to je i učininio kupivši automobil Pininfarina Battista Targamerica koji je jedinstven u svijetu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Električni hiper automobil ima 1903 konjskih snaga, a cijena mu se kreće od dva do tri milijuna eura. Ubrzanje do 100 km/h dostiže za manje od dvije sekunde, a maksimalna brzina ide mu sve do 350 kilometara na sat. 

1. KOLO EUROLIGE VIDEO Kaos na utakmici Fenera i Olympiacosa! Pogledajte što se izdogađalo u 'vrućoj' utakmici

Bivši igrač Chicago Bullsa strastveni je ljubitelj kubanskih cigara, pa u novoj "jurilici" ima specijalno dizajniran aluminijski držač za cigare. 

PRIPREMNA UTAKMICA Clippersi pobijedili Warriorse na pogon raspoloženog Ivice Zupca

Podsjetimo, Jordan je u karijeri osvojio šest NBA prstenova, a isto toliko puta bio je i MVP Finala, dok je pet puta proglašen MVP-em sezone. Čak 14 puta izabran je u All-Star momčad. S reprezentacijom SAD-a osvojio je dvije zlatne olimpijske medalje. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • špiro16 06.10.2024.

    Sigurno štilova!

  • Plush 06.10.2024.

    Bezveze

  • Aurora2 06.10.2024.

    Baš me se na ovom portalu mrzi , i svuda briše ,ali nigdje ne piše da ja vas volim niti vas za nešto molim ,najgora je kazna kada u svojoj zemlji za drugoga radiš ,a onda se na razne neprijatelje vadiš

Komentiraj...
Vidi sve komentare