To je to što me zanima!

VIDEO Barbara Matić dočekana u Splitu! Rasplakala se nakon emotivnog susreta sa sestrom

Osvojivši zlato u kategoriji do 70 kilograma, Matić je olimpijsko zlato dodala u kolekciju u kojoj su dva svjetska klasa i jedno europsko... U Parizu je potvrdila status najbolje na svijetu u svojoj kategoriji
Vidi originalni članak

Zlatna hrvatska judašica iz Pariza Barbara Matić stigla je u Split! U zračnoj luci dočekali su je prijatelji i sestra, s kojom je susret bio posebno emotivan i Barbara se rasplakala nakon zagrljala. Osim njih, tu su bili i gradonačelnik Splita Ivica Puljak, splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban i ministar turizma i sporta Tonči Glavina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Posebno hvala Barbari. Uz promociju Hrvatske, promovirala je Split i Splitsko-dalmatinski županiju. Organizirat ćemo prijem, a po nekom standardu ćemo valorizirati sve medalje koje su naši sportaši s područja županije osvojili - rekao je župan, dok je Puljak najavio ulaganja u infrastrukturu. 

- Čestitam Barbari i njezinoj obitelji. Ona je moja studentica, posebno sam ponosan na nju jer je prvenstveno svojim radom zaslužila ovaj uspjeh. Ponosni smo i jako sretni. Grad Split će i dalje ulagati u infrastrukturu. Ovo će nam biti poticaj da ulažemo još više sredstava. Uskoro ćemo sjesti s više borilačkih klubova i planirat ćemo gradnju borilačkog centra na Gripama. Definirat ćemo ciljeve kako bi što prije krenuli u realizaciju. - rekao je splitski gradonačelnik. 

Podsjetimo, Matić je u Parizu osvojila zlato u kategoriji do 70 kilograma i dodala ga kolekciji s dva svjetska zlata i jednom europskom. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ljubičicaplava 05.08.2024.

    Nikad čula za ovu

  • gowron 04.08.2024.

    Jel bio Rakitić ?

  • kad pride nedeja zapolne 04.08.2024.

    Barbara poz. iz Ri...ti si naš ponos i sve čestitke na prikazanim borbama ! Usput zemlja smo na moru a nijednog plivača !??

Komentiraj...
Vidi sve komentare