To je to što me zanima!

Filmski okršaj: Cedevitin Iron Man u duelu protiv Kill Billa...

Znam koju sam propustio, protiv Žalgirisa u gostima prije 3 godine, 1. kolo Eurolige, rekao je Miro Bilan. Cedevitin centar odigrao je 266 od posljednjih 267 utakmica...
Vidi originalni članak

Cedevitin Iron Man - tako su i Euroligini novinari prozvali Miru Bilana. Kako i ne bi?! Odigrao je 266 od posljednjih 267 utakmica otkad je stigao u Cedevitu.

- Znam koju sam propustio, protiv Žalgirisa u gostima prije tri godine, prvo kolo Eurolige - kompjutorski precizno odgovorio je centar Cedevite.

- Uhvatila me neka alergija, pa sam samo sjedio na klupi, a neopisivo mi je žao zbog toga jer mi je to trebala biti prva utakmica u karijeri u Euroligi - objasnio je Bilan. 

Nema konkretno objašnjenje svoje otpornosti na ozljede.

- Nije da radim nešto dodatno, samo živim sportskim životom. Ne pijem, ne pušim, ne izlazim previše, vjerojatno to ima veze s tim, ali i puno je sreće tu bilo u cijeloj priči.

Inače je filmofil, pa je lako odgovorio i na ključno pitanje: Kill Bill ili Iron Man?

- Ma Iron Man je vrh, puno bolji od Kill Billa - smije se Miro.

Kill Bill je nadimak Vassilisa Spanoulisa. Grčki genijalac predvodit će Olympiacos i danas, u prvom kolu Eurolige.

- Cilj nam je biti u egalu što dulje, da im stvorimo nervozu.

Pet razloga zašto ovaj vikend otići u Metro po opremu za auto

Idi na 24sata

Komentari 5

  • rooney1985 15.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Prekrasni 15.10.2015.

    Miro je strašan potencijal,za trenera koji bi znao njegove nedostatke svesti na mininum a prednosti doraditi.Ali konstantno napreduje i jako je zahvalan igrač.

  • El Tractor 15.10.2015.

    Zaustavite Spanoulisa i možete se nečem nadati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare