To je to što me zanima!

Filmska priča Cristiana Ronalda i 'Kvaradone': Išao je u CR-ovu akademiju, a sad ga pobijedio

Prije 11 godina pohađao je akademiju peterostrukog osvajača Zlatne lopte, a sinoć je zabio gol protiv svog uzora i njegove reprezentacije
Vidi originalni članak

Gruzija je 2-0 pobijedila Portugal u trećem kolu Europskog prvenstva i izboria prolazak u osminu finala, a prvi gol je zabio Kviča Kvarackelija (23). Cristiano Ronaldo nastupao je za Portugal do 66. minute, a nakon utakmice izašle su informacije o povezanosti Gruzijca i Ronalda, koja seže sve do 2013. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Ronaldo je te godine otvorio akademiju u Gruziji, a "Kvaradona" je bio polaznik iste. S obzirom na to da je Kvarackelija rođen 2001., tada je bio tek dječak od 12 godina, a sinoć je zabio gol protiv Ronaldove reprezentacije. 

Nakon utakmice je Gruzija pred svojim navijačima proslavila povijesni prolazak skupine na Euru, ali najbolji igrač momčadi otišao je pozdraviti Ronalda, koji mu je uzor iz djetinjstva. 

- Cristiano Ronaldo je moj uzor, iako mi je prije njega bio Guti iz Real Madrida - govorio je gruzijski nogometaš u listopadu 2022. 

Gruzija je skupinu F prošla s trećeg mjesta s četiri boda, a u osmini finala igrat će protiv Španjolske 30. lipnja. Kvarackelija je zabio jedan gol na ovom Euru. 

NAVIJAČKO LUDILO VIDEO S tribine pokušao skočiti na Ronalda! Pao je na stepenice

Idi na 24sata

Komentari 2

  • blacknight 27.06.2024.

    navijam za Gruziju ili Sloveniju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare