To je to što me zanima!

Filipović: Nismo se uplašili kada smo vidjeli haku. Luka Dončić nam je čestitao nakon pobjede

Šarić je izuzetno pozitivan lik, dosta nas bodri i kroz šalu održava tu atmosferu. Baš je riječ o super kapetanu. Kroz  tu svoju pozitivu drži tu ulogu kapetana, rekao nam je Filipović, junak hrvatske pobjede protiv Slovenije
Vidi originalni članak

Pobjeda, poraz i garantirano polufinale. Ovakvo što potpisao bi izbornik Josip Sesar bez ikakvog razmišljanja uoči kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Pireju. Hrvatska je prvo razbila Slovence pa praktički osigurala polufinale, a samo 16 sati kasnije stigla je nova utakmica protiv Novog Zelanda. Hrvatski košarkaši potrošili su se emocionalno i fizički, vodili su cijelu utakmicu pa je umor uzeo danak u završnici. Izgubili su 90-86, ali koliko god je taj poraz izgledao šokantno, pogotovo nakon rapsodije protiv Slovenije, drame nema. Polufinale je u džepu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • bum5bar 05.07.2024.

    Ma jaki ste vi izgubite od Aboridžina kojima je košarka sporedan sport a bacanje bumeramga broj jedan

  • tuti fruti 11 05.07.2024.

    Pa kaje to igra protiv zelanda.Kak vas nije sram.Spiker veli umorni?Kakav umor.Mi ko djeca smo loptu ganjali svaki dan od 6 dati do 22 navećer .Oni umorni???????Nemaju kondicijeeeeeee.Ako nemrete svaku tekmu dati 107 koša ostavite se košarke.

  • Subsect 05.07.2024.

    To koliko je pozitivan lik i dobar kapetan vidjelo se poslje poraza od Novog Zelanda gdje nakon zvuka sirene za kraj utalmice odlazi prema svlačionici vidno isfrustriran mašući rukama dok su ostali igrači ostali na terenu i pozdravili se na kraju sa suparničkim igračima i to dovoljno govori o njemu. Nije on Dončiću ni do malog prsta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare