To je to što me zanima!

Filip Hrgović bacio rukavicu: Dubois nije zreo za mene i nije vrhunski borac! Ja sam najbolji

Ako me Dubois pobijedi, umirovit ću se. Jer očekujem puno od sebe i ako ne pobijedim, to znači da nisam dobar kao što mislim da jesam, rekao je Hrga pred suparnikovim promotorima
Vidi originalni članak

Manje od dva mjeseca prije borbe karijere, 1. lipnja u Saudijskoj Arabiji, Filip Hrgović (31, 17-0) sjeo je u Engleskoj pred mikrofon zajedno sa suparnikom Danielom Duboisom (26, 20-2). I bio je puno samouvjereniji, prvi put u karijeri javni su mu istupi na granici s prepotentnima, bez puno respekta prema suparniku. Iako mu je najteži u profesionalnoj karijeri.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Borio sam se protiv jačih udarača, on nije zreo za mene, nema taj mentalitet - rekao je Filip pred Duboisovim promotorima pa ponovio što je već izjavio:

- Ako me Dubois pobijedi, umirovit ću se. Zašto? Jer očekujem puno od sebe, vjerujem da sam najbolji. Dubois nije vrhunski borac i ako ne pobijedim, to znači da nisam dobar kao što mislim da jesam.

S druge strane, pet godina mlađi suparnik već je dobio šansu napasti svjetski pojas, ali u kolovozu prošle godine izgubio je od Oleksanra Usika, prekidom u devetoj rundi.

- Drugačiji sam borac, meč s Jarrellom Millerom (pobjeda prekidom u desetoj rundi, osam sekundi prije kraja borbe, nap. a.) bio mi je test da se vratim. Sve sam bolji i spreman sam za Hrgovića. On je visoko rangiran borac, važan u našoj kategoriji.

Prema kladionicama, Filip je favorit 65:35 posto.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • StivenKing 08.05.2024.

    Neka pati koga smeta, al naš će Filip biti prvak svijetaaa! ✌️💪🇭🇷🙏✝️

  • lanai goga 08.05.2024.

    Bas si sirovina ali brzo si u mirovini onda ce biti kriv sudac po obicaju kad nadi izgube previse si baha doci ce ti to na naplatu

  • PlaviKAJ 08.05.2024.

    Ajmo Hrgaaa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare