To je to što me zanima!

Federer prekinuo Liverpool tijekom ručka i dobio dres

Vjerojatno najbolji tenisač u povijesti posjetio je Liverpoolove igrače, koji su na pripremama u Švicarskoj. Svi su se htjeli fotografirati s njim
Vidi originalni članak

Nogometaši Liverpoola bili su usred ručka, umorni od jutarnjeg treninga na pripremama u švicarskom Bad Ragazu. U jednom trenutku otvorila su se vrata hotelskog restorana i u prostoriju je ušao Roger Federer.
- Oprostite što smetam, dečki, znam da vam prekidam ručak - ispričao se jedan od najboljih tenisača u povijesti. Nitko mu nije zamjerio, dapače. Odmah je krenulo pozdravljanje i fotografiranje s nogometašima.
- Sjećate se vi 2002.? Odigrali ste 3-3 s mojim Baselom i zbog toga ispali iz Lige prvaka - 'pecnuo' je Federer nekolicinu onih koji su i tada nosili dres LIverpoola. Na kraju druženja kapetan Steven Gerrard predao je Federeru majicu 'redsa' s brojem 15. Aluzija je jasna, broj 15 za jednako toliko osvojenih Grand Slam naslova u karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Liverpool_boy 15.07.2009.

    ma lloooll federer gerrardu djelit autograme .

  • bosnia_80 15.07.2009.

    jbg...federer je takva veličina u svijetu sporta, da čak i oni koji i sami dijele autograme, žele dobit* njegov autogram;)

  • Hrc_dinamo 15.07.2009.

    ko bi njemu zamjerio...car!

Komentiraj...
Vidi sve komentare