To je to što me zanima!

Evo zašto je Dalić otkazao prvi trening u Njemačkoj. Očekuje se potpuna ludnica u ponedjeljak

Nedjeljni trening prebačen je za ponedjeljak i otvoren je za javnost. Prisustvovat će mu više od četiri tisuće hrvatskih navijača! Luka Modrić i ostatak reprezentacije imat će zaista nevjerojatnu podršku
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija zrakoplovom je u popodnevnim satima stigla u Njemačku gdje će igrati Europsko prvenstvo, nadamo se što duže. Izbornik Zlatko Dalić i njegov stručni stožer, 26 reprezentativaca i ostatak hrvatske delegacije koju predvodi predsjednik HNS-a Marijan Kustić smjestila se u Neuruppinu, malenom gradiću od svega 30 tisuća stanovnika, koji se nalazi oko 70 kilometara od Berlina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski reprezentativci za šest dana, 15. lipnja, igraju prvu utakmicu grupne faze protiv Španjolske, a izbornik Dalić je povodom svih događanja održao press konferenciju na kojoj je govorio o mnogim temama, ali za Španjolce poručio "da Hrvatska ima taktiku i plan i da neće lutati".

VATRENI STIGLI U NJEMAČKU VIDEO Prvo obraćanje Dalića s Eura: 'Kada je Gvardiol igrao to kod mene, rekli su - katastrofa'

Umor, put, Portugal...

"Vatreni" su nakon prvog obraćanja izbornika po dolasku u Njemačku trebali odraditi i prvi trening otvoren za javnost, ali on je otkazan u posljednji trenutak.

Na svu sreću, nije riječ o ničemu ozbiljnom. Dalić je s najbližim suradnicima, i u dogovoru sa senatorima momčadi, odredio da će svi skupa preskočiti prvi trening kako bi se odmorili od utakmice s Portugalom, od puta, kako bi se igrači bolje adaptirali na novu okolinu i svježi dočekali trening u ponedjeljak.

Uz Hrvatsku četiri tisuće navijača

A za tada je, ustvari, prebačen ovaj trening od danas. I on će biti otvoren za javnost i već se, prema najavama, zna da će na prvom treningu "vatrenih" na Europskom prvenstvu prisustvovati više od četiri tisuće hrvatskih navijača. Nevjerojatna podrška naših navijača, kao i uvijek.

Fantastična podrška pred nove izazove. I ovoga puta, nadamo se, do samoga kraja.

Inače, preko šest tisuća navijača dočekalo je hrvatsku reprezentaciju na glavnom trgu u Neuruppinu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • David11111 10.06.2024.

    Malo se previse glorificira ta pobjeda..pa mi smo ispali i izbjegli su nam ofsajd zamku 5 puta i ostali sami pred golman..tolko neuspjesnih ofsajd zamki se rijetko vida i samo cudo sto nismo jos 3 gola dobili..sve me podsjeca na one debakle 2004 s švicom i Engl.previse se naslikavamo hotel je otvoren za nase ljude a nasi su imali nikad tezu sezonu bojim se da cemo izgorit prije pocetka i proc ko srbi na sp..posebno sto smo prosli grupu samo 2 pu u povijesti i nikad dalje od 4 finala..treba nam MIR i to onak karantena hitno

  • zutizgzg 10.06.2024.

    Dalic ponizan za kesh

  • RedDoor 10.06.2024.

    Iz koje se zemlje dogodio ovakav odljev stanovništva. Samo u Njemačkoj živi cca 600 tisuća naših ljudi izgleda, dotle naša zemlja zjapi pusta i ostaje sve manje onih koji bi je razvijali. Zašto iz Slovenije nije masovno iseljeno? U nje je mislim porez na prvu nekretninu 9%.

Komentiraj...
Vidi sve komentare