To je to što me zanima!

Evo tko će suditi prvi derbi Dinama i Hajduka ove sezone. Bebek će biti u VAR sobi...

U završnici prošle sezone stranci su sudili najveće utakmice, no HNS je u novoj sezoni opet odlučio opet dati povjerenje domaćim sucima
Vidi originalni članak

Dvotjedna pauza sjajno je došla klubovima da se osvježe, poslože i saniraju ozljede, a nastavak HNL-a donosi nam spektakl i to već u petak. Hajduk gostuje kod Dinama u 6. kolu HNL-a. Utakmica se prvotno trebala igrati u subotu, ali ju je HNS prebacio na petak kako bi 'modri' imali dovoljno vremena za odmor uoči susreta protiv Bayerna koji se igra 17. rujna.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doznali smo i tko će dijeliti pravdu na Maksimiru u petak od 20 sati. U završnici prošle sezone stranci su sudili najveće utakmice, no HNS je u novoj sezoni opet odlučio opet dati povjerenje domaćim sucima. Glavni sudac će biti Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. Zanimljivo, Hajduk nije izgubio na posljednjih pet derbija na kojima je on sudio. Čak triput je slavio i dvaput remizirao. 

Pomoćnici će mu biti Bojan Zobenica i Ivan Mihalj, dok je četvrti sudac Patrik Kolarić. Iz VAR sobe će sve nadgledati iskusni Ivan Bebek uz pomoć Tihomira Pejića. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • danijel23 09.09.2024.

    ajducki poslanik

  • Vandorama69 09.09.2024.

    Ne treba ajdugu suci pomagati, Jakir ce se pobrinuti da oni dobe bod.

  • kicovz 09.09.2024.

    zato i je imenovan za suca. hns mafijo

Komentiraj...
Vidi sve komentare