To je to što me zanima!

Evo što je sve policija pronašla kod huligana koji je predvodio Bad Blue Boyse u sukobu

Optužbe koje su mu stavljene na teret uključuju osnivanje i sudjelovanje u zločinačkoj skupini, posjedovanje i nabavu veće količine eksplozivnih i zapaljivih tvari, nasilje...
Vidi originalni članak

Grčka policija objavila je kako je jučer uhićen najtraženiji čovjek u Grčkoj. Radi se o navijaču Panathinaikosa koji je bio tražen zbog incidenta u kojem je preminuo navijač AEK-a. Prema izvješćima grčkih medija, osoba starosti 43 godine zabilježena je na nadzornim kamerama tijekom dana nereda. Snimke sugeriraju da je vodio Bad Blue Boyse i Gate 13 do lokacije sukoba s pristašama AEK-a.

Dotični navijač Panathinaikosa već je bio poznat policiji zbog ranijih incidenata i sudjelovanja u neredima. Prema grčkim izvještajima,  bio je čak i ranjen ispred Žalbenog suda dok je svjedočio na jednom slučaju za obiteljsko nasilje u Ilionu. Policijski službenici su proveli pretres njegove kuće i vozila.

VELIKO UHIĆENJE Grci: Uhićen je Panathinaikosov navijač koji je predvodio nerede

Policija smatra da je uhićeni imao ključnu ulogu u organizaciji nereda među huliganima. Prema informacijama postoji indicija da je bio u kontaktu s hrvatskim huliganima te im je pružao pomoć pri njihovom dolasku u Grčku i kretanju po Ateni. Postoji čak i pretpostavka da je hrvatskim huliganima dao oružjem kao što su noževi, palice i slično. 

 Optužbe koje su mu stavljene na teret uključuju osnivanje i sudjelovanje u zločinačkoj skupini, posjedovanje i nabavu veće količine eksplozivnih i zapaljivih tvari, nasilje, tjelesne ozljede, remećenje javnog reda i mira, oštećenje tuđe imovine, nošenje oružja, upotrebu oružja, ilegalno posjedovanje i upotrebu pirotehničkih sredstava te namjerno izazivanje požara koji predstavlja opasnost za imovinu i ljude.

Policija je u pretresu njegovog osobnog automobila, kuće i motocikla pronašla dvije metalne bejzbol palice, dvije kacige crne boje, mobitel i vizir. 

Grčka policija pokušava locirati i još 10 hrvatskih huligana za koje vjeruje da nisu uspjeli izaći iz zemlje te da se negdje skrivaju dok ne pronađu način za bijeg. 

POGLEDAJTE VIDEO: REKORDNO LJETO ZA VATRENE

Idi na 24sata

Komentari 188

  • mislioc144 20.08.2023.

    Šimić i biscan van,u kompletu

  • pačo14 19.08.2023.

    aekovci su sveci hvala bogu! ovo je skandal!!!!

  • 19.08.2023.

    Ići u drugu državu mlatiti se i razbijati sve govori o takvima. I još te tamo u svemu tome vodi nekakav jadni primitivac. Cudesno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare