To je to što me zanima!

Evo koji veliki rekord sad ganja Modrić. Star je čak 58 godina

Hrvatski kapetan već je utkao svoje ime u povijest najuspješnijeg kluba Europe, a u listopadu bi mogao dodati još jednu crticu u impresivnoj karijeri
Vidi originalni članak

Luka Modrić lovi rekord Ferenca Puškaša kao najstarijeg igrača koji je igrao u dresu Real Madrida. Slavni Mađar odigrao je posljednju utakmicu u "kraljevskom klubu" s 39 godina i 36 dana, dok je Modriću sada 38 na leđima. Ako Modrić ostane u Realu iduće sezone, u listopadu će imati priliku nadmašiti rekord Puškaša star 58 godina. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Slavni Mađar posljednji put je nosio dres Real Madrida 8. svibnja 1966. u utakmici Kupa Kralja protiv Real Betisa. Tri dana kasnije Real je igrao finale Kupa prvaka protiv beogradskog Partizana, ali Puškaša je ozljeda spriječila da nastupi u toj utakmici. Posljednju utakmicu Puškaša Real je izgubio 3-2 na Benito Villamarínu, a Puškaš je u Realu osvojio (između ostalog) pet La Liga i tri Kupa prvaka. S Mađarskom je osvojio Olimpijske igre, dok je na Svjetskom prvenstvu 1954. ostao na porazu u finalu. 

BIRANE RIJEČI VELIKANA Modrić ganuo Kroosa:' Ova će ljubav trajati vječno, prijatelju'

Luka Modrić blizu je produženja ugovora na još jednu sezonu, pogotovo nakon što je Toni Kroos najavio povlačenje u mirovinu. Za "kraljevski klub" Modrić je odigrao 532 utakmice u 12 sezona i osvojio pet Liga prvaka, četiri La Lige, dva Kupa kralja... Unatoč slabijem početku u Realu, kapetan "vatrenih" ubrzo se nametnuo kao neizostavan i ključan igrač momčadi koja je ispisala povijest osvojivši tri Lige prvaka zaredom, odnosno pet 'uhatih' trofeja u devet sezona.

Grandiozna karijera hrvatskog kapetana tako bi u listopadu mogla dobiti krunski epilog. Modrić je ime u povijesne knjige Real Madrida upisao odavno, ali još jedan rekord ne bi postao suvišan.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • strmi007 24.05.2024.

    Hala Madrid!!

  • Ivan785 24.05.2024.

    O Modriću više nemaš što reć i napisat. Doslovno svaka rijeć je suvišna.

  • strmi007 24.05.2024.

    Hala Modrid!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare