To je to što me zanima!

Evo koje još pothvate rekorder Luka može ostvariti u Realu! Već u studenom ulazi u top 10...

Po broju nastupa (547) je 11. u klupskoj povijesti, baš kao i po asistencijama (89) i žutim kartonima (81)! Ali je po trofejima broj jedan
Vidi originalni članak

Modrić kao vječno rješenje, naslov je madridskog izdanja Marce, koja je za pola sata čarolije u Vigu kapetana nagradila titulom igrača utakmice. Tri zvjezdice dobio je još samo golman Courtois. Ali bila je to Lukina večer u Vigu. Carlo Ancelotti i osmi ga je put ove sezone koristio kao džokera s klupe (pet puta bio je u početnoj postavi), ali ovaj put svi su iščekivali njegov ulazak. I rekord. Od subote neponovljivi je hrvatski čarobnjak najstariji igrač u Realovoj povijesti. Zaigrao je s 39 godina i 40 dana te pretekao Ferenca Puskasa, koji je 1966. u kupu zaigrao s 39 godina i 36 dana. A rekord je obilježio majstorskom asistencijom Viniciusu za pobjedu 2-1.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • imaš alfa,beta,gama... 21.10.2024.

    Stvarno se bojim više i frižider otvoriti...

  • pericaperica2 21.10.2024.

    evo haha evo tolike godine u školi i počimaš text sa evo

  • tuckotucko 21.10.2024.

    kako bi bilo dobro znati koje sve pothvate velika vecina umirovljenika i roditelja moraju uciniti da izguraju mjesec za mjesecom i tako unedogled to bi bila prava bomba od vjesti da se pise svaki dan u godini.Respekt modricu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare