To je to što me zanima!

Evo gdje možete gledati susret juniorske Lige prvaka s Poljuda: Hajduk čeka Manchester City

U Split je došao aktualni prvak i trenutačno vodeća momčad Premier League 2, a prema kladionicama gosti su veliki favoriti. No, očekoje se velika podrška s tribina za mlade splitske nogometaše
Vidi originalni članak

Stigao je veliki dan za mlade igrače Hajduka. 'Bili tići' imaju veliku priliku ispisati povijest s jednom od najboljih juniorskih momčadi u Europi jer u sklopu osmine finala Lige prvaka mladih na Poljud stiže jedna od najboljih momčadi Europe Manchester City.

Radi se o aktualnom prvaku i trenutačno vodećoj momčadi Premier League 2 te imaju pet bodova više od Chelseaja i deset više od Liverpoola. Prema kladionicama su gosti veliki favoriti te je na njihovu pobjedu koeficijent 1.45, dok je na pobjedu Hajduka 5.30, a na remi 4.30, a trener Marijan Budimir neće na raspolaganju imati sve igrače.

LIGA PRVAKA MLADIH Juniori Hajduka uoči Cityja: Voljeli bismo da navijači dođu u što većem broju i podrže nas

Seniori Hajduka u srijedu, 1. ožujka, igraju utakmicu četvrtfinala Kupa u Osijeku, a put Splita je nakon poraza u derbiju protiv Dinama (4-0) stigao samo napadač Roko Brajković pa će 'bili' praktički zaigrati s momčadi s kojom su pobijedili Rijeku (3-1).

U prošloj su sezoni ispali tek nakon ruleta jedanaesteraca ispali od Atletico Madrida, ove godine su otišli korak dalje. Na početku natjecanja u dva su susreta s ukupno 5-1 izbacili Gabalu, potom također u dva susreta s ukupno 6-1 Apoloniju, da bi u nokaut fazi golom Luke Vuškovića izbacili i Šahtar. Sad bi s tribina trebali imati i veliku podršku navijača koji najavljuju masovni pohod na Poljud.

Utakmica osmine finala Lige prvaka između Hajduka i Manchester Cityja na rasporedu je od 14 sati, a susret možete pratiti na programu Arena Sport 1.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 28.02.2023.

    Sretno momci….

  • Hrvatska <3 28.02.2023.

    Nema hajduk tu sanse, ali ovo je dobra prilika za skaute Dinama, da vide dali se ima jos sta uzet od mladih hajdukovaca, to je nasa najveca filijala

  • dario170 28.02.2023.

    kakvi zlobni komentari za momke od 17 i 18 godina koji igraju iz ljubavi, bez profesionalnih ugovora i raznih klauzula.. sretno momci danas, za vaš klub i buducnost Hrv nogometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare