To je to što me zanima!

Europa prati svijet: Na Euru će moći igrati samo rukometaši koji su se cijepili dva puta...

Svejedno, testiranja će biti svaki drugi dan, no za razliku od zadnjih velikih natjecanja rukometaša i rukometašica, više neće biti "balona" te će igrači moći napuštati svoju bazu i hotel
Vidi originalni članak

Europska rukometna organizacija odlučila je da na skorašnjem Europskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj (od 13. do 30. siječnja) mogu nastupiti samo rukometaši koji su se cijepili s barem dvije doze protiv korona virusa ili su ga u prošlosti preboljeli. S kojim vremenskim odmakom, to EHF nije definirao.

Takvu je odluku donio IHF za SP rukometašica koje počinje za nekoliko dana, a EHF je, evo, prihvatio takav primjer. Također, u Španjolskoj na licu mjesta ni necijepljeni predstavnici medija ne mogu pratiti turnir.

OPET SLOVENIJA Šoštarić zadovoljan prije SP-a; Još moramo 'uštimati' detalje DO KRAJA SEZONE Pešić brzo pronašao novi klub: Potpisao za bundesligaša

Svejedno, testiranja će biti svaki drugi dan, no za razliku od zadnjih velikih natjecanja rukometaša i rukometašica, više neće biti "balona" te će igrači moći napuštati svoju bazu i hotel.

- Sigurnost nam je glavni prioritet na turniru. Ovime smo osigurali maksimalnu moguću zaštitu svakog pojedinca, a ako se i pojavi zaraženi, njegovi kontakti neće odmah biti isključeni, već ćemo ih prvo testirati u nastojanju da im omogućimo nastavak natjecanja - kazao je glavni tajnik EHF-a Martin Hausleitner.

Hrvatska, podsjetimo, uvodnu skupinu igra u Szegedu, počevši s Francuskom 13. siječnja, dva dana kasnije čeka nas Srbija, a onda Ukrajina.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 27.11.2021.

    Gdje je istambulska? Gdje su sada sve one udruge za zastitu pasa miseva duginih boja Gdje je Greta najpametnija 10god svijeta koja svijetu prica o zatopljenju gdje su sada svi ti kada se krse ljudska prava kakva se nisu krsila u doba starih rimljanja,hitlera,staljina,tite?? Zanimljivo je kako se vlade EU brinu za svoje gradjane toliko da im rade nesto na silu!! Vidimo prosvjednike svakodnevno u svim drzavama,vidimo bjelorusiju koja nema korone,vidimo da se 80%ljudi toga ne boji ali mediji i vlade provode ono sto su masoni naumili! Ali svi ce oni odg za ovo!! Mozda nece za pola god ili god ali nakon toga hoce,hoce kada i oni sto ih 5 primi shvate da opet nista ne mogu bez 6!!

  • 27.11.2021.

    Dobar je ovaj da će se svaki dan testirati iako su cijepljeni. Zasto onda mogu igrati samo cujepljeni kad priznaju da mogu biti bolesni. Koja je logika

  • Zagreb1976 27.11.2021.

    Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare