To je to što me zanima!

Erlić je blizu transfera u Torino

Bivši direktor Spezije Guido Angelozzi mi je uvijek govorio kako je Martin predodređen za veliku pozornicu. On je to davno vidio, otkrio je bivši trenr Hrvata Pasquale Marino
Vidi originalni članak

Martin Erlić blizu je prelaska u Torino. Pema Transfermarktu hrvatski reprezentativac procijenjen je na tri milijuna eura. U talijanskim medijima procurila je i informacija da je za hrvatskog reprezentativca navodno zainteresiran i Hoffenheim.

Prema riječima Erlićeva bivšeg trenera Pasquala Marina koji ga je trenirao u Speziji u sezoni 2018/19., Erlić je vrlo kvalitetan igrač i ako ga preuzme Torino to bi trebao biti odličan potez. 

- Uvijek mi se sviđao način na koji igra, toliko da sam ga od prve utakmice kada sam ga vodio, odmah postavio u udarnu momčad. Nažalost, te godine je imao problema s koljenom i to ga je usporilo i limitiralo. Ali bio sam siguran da će se vratiti - komentirao je Marino. 

Talijanski trener nadodao je kako je hrvatski reprezentativni stoper pokazao bitne stvari te da smatra kako Erlić ima još prostora za napredovati jer kod njega još do izražaja nije došao cijeli talent. 

- Bivši direktor Spezije Guido Angelozzi mi je uvijek govorio kako je Martin predodređen za veliku pozornicu. On je to davno vidio - otkrio je Marino. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare