To je to što me zanima!

Englezu Hrvatska - Španjolska! Sudio nam četvrtfinale SP-a u Katru kada smo srušili Brazil

Ove je sezone u Ligi prvaka bio glavni sudac u osmini finala Real Sociedada i PSG-a, u Europskoj ligi četvrtfinala Benfice i Marseillea, a u Konferencijskoj ligi polufinala Fiorentine i Club Bruggea
Vidi originalni članak

Engleska sudačka postava, na čelu s Michaelom Oliverom (39), sudit će dvoboj Hrvatske i Španjolske u prvom kolu Europskog prvenstva, u subotu u Berlinu (18:00). Pomoćnici biti Stuart Burt i Dan Cook, četvrti sudac je Anthony Taylor, dok je u VAR sobi Stuart Attwell

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oliver je jedan od najiskusnijih europskih sudaca, u elitnom razredu engleskog nogometa sudi od 2010. godine, od 2012. ima Fifinu značku, a od 2018. je u Uefinoj elitnoj skupini sudaca.

HRVAT IZ NEURUPPINA 'Oduševio me Joško Gvardiol, a tražio sam Luku Modrića da na dočeku kaže nešto navijačima!'

"Vatrenima" je do sada sudio već pet puta, a onaj zadnji bio je u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva 2022. u Katru protiv Brazila, kada smo izbacili Brazilce. Zanimljivo, sudio nam je i prijateljsku utakmicu protiv Brazila na Anfieldu 2018. (0-2). Pamtimo ga i s gostovanja na Cipru (pobjeda Hrvatske 3-0) u kvalifikacijama za SP u Katru.

Također, dijelio nam je pravdu i u susretu Lige nacija protiv Portugala koji smo izgubili 2-3, zatim prijateljski dvoboj protiv Južne Koreje 2013. godine, kada su "vatreni" slavili 4-0.

5000 EURA KAZNA Hoće li vas u Njemačkoj stvarno kažnjavati zbog lažnog dresa? 'To je samo zbog crnog tržišta'

Ove je sezone u Ligi prvaka bio glavni sudac u osmini finala Real Sociedada i PSG-a, u Europskoj ligi četvrtfinala Benfice i Marseillea, a u Konferencijskoj ligi polufinala Fiorentine i Club Bruggea.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • liliZG2.0 14.06.2024.

    to je onaj kaj je pošteno sudil pa su ga stjerali doma

  • Palmanova 13.06.2024.

    Molde-Dinamo 3-3,Dinamo-Benfica 1-0,Dinamo-Sevilla 0-1

  • Puno volim Hrvatsku 13.06.2024.

    Ovo je pravi sudac, za razliku od onog šepavog Talijana koji nam je sudio protiv Argentine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare