To je to što me zanima!

Englezi u skupini priželjkuju Srbiju, a 'vatrenih' se još uvijek boje: 'To bi bio najteži ždrijeb'

Hrvatska je slavila protiv Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva u Rusiji, a Englezi su nam uzvratili pobjedom u prvom kolu na prošlom Europskom prvenstvu
Vidi originalni članak

Engleska je sinoć remizirala protiv Sjeverne Makedonije, ali za njih ta utakmica nije imala rezultatski značaj jer su Englezi već odavno osigurali plasman na Europsko prvenstvo. Englezi su izgubili samo četiri boda u ovim kvalifikacijama i izgledaju jako dobro uoči Europske smotre. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Kao i inače, Englezi s velikim optimizmom dočekuju veliko natjecanje. Prije nego što su i završene kvalifikacije, engleski mediji prognoziraju s kim bi im bilo najbolje igrati u grupi, a koga nikako ne bi željeli. Na SkySportsu su pokušali pronaći savršenu skupinu za svoju reprezentaciju. 

- Pogledajmo mogući ždrijeb za Englesku za Euro, iako još nije sve riješeno. Ovako bi mogao izgledati scenariji iz snova za Englesku, završi li u skupini s Albanijom, Slovenijom i Srbijom - piše SkySports, a otkrili su koga nikako ne bi željeli u svojoj skupini:

ZAVRŠNE KALKULACIJE Što Hrvatskoj treba za plasman na Euro? Ovo su svi scenariji za zadnje kolo ludih kvalifikacija

- S druge strane pak, najteži ždrijeb bi nam bio da dobijemo Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku.

Engleska i Hrvatska bile su u skupini i na prošlom Europskom prvenstvu, a tada je Engleska slavila 1-0. 

POGLEDAJTE VIDEO: Z++ POGAĐA VATRENE

Hrvatska će biti u trećoj jakosnoj skupini ako večeras pobjedi Armeniju, a ako će ići kroz dodatne kvalifikacije postoji mogućnost da završi i u četvrtoj jakosnoj skupini. Ovo su sve nagađanja jer još nisu definirane jakosne skupine. Ždrijeb za Europsko prvenstvo će se održati 2. prosinca. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 21.11.2023.

    Šta je englezići gdje nestade bahatluk? 😃😁😁

  • Skychaser 21.11.2023.

    Dobit ćemo i idemo na Euro. To je najbitnije.

  • zelkan 21.11.2023.

    Treba ako prođemo da dobijemo najtežu skupinu,da onda vidim dalića i njegov stožer što su uradili zadnji par godina,bit ćemo vreća za nabijanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare