To je to što me zanima!

Englezi ostaju bez Liverpoolove zvijezde? 'Uh, ne izgleda dobro'

U posljednjim minutama pobjede protiv Austrije (1-0), desni bek Engleske Trent Alexander Arnold napustio je teren zbog ozljede bedrenog mišića. 'Ovo nije dobar znak', rekao je Southgate
Vidi originalni članak

Gareth Southgate ima četiri desna beka na popisu za nadolazeće Europsko prvenstvo, ali ipak je Trent Alexander-Arnold veliko ime u engleskoj reprezentaciji. Deset dana prije utakmice protiv Hrvatske na Wembleyju je upitno stanje engleskog reprezentativca koji je napustio igru prije kraja na prijateljskoj utakmici protiv Austrije (1-0).

ZVIJEZDA DO ZVIJEZDE Izgledaju zastrašujuće: Ovo je momčad Engleza za Hrvatsku

- Još ćemo pričekati detalje, a očito nije dobro vidjeti ga da izlazi na način na koji je on izašao. Mislim da se radi o bedrenom mišiću, moramo vidjeti, nije dobar znak, ali znat ćemo više u sljedećih 24-48 sati - rekao je izbornik engleske reprezentacije o mladoj zvijezdi Liverpoola.

Tu su još Kyle Walker iz Manchester Cityja, Reece James iz Chelseaja i Kieran Trippier iz Atletico Madrida pa će to Southgate nekako lakše prebroditi bude li ozljeda ozbiljnije naravi. U spomenutoj je utakmici Engleska slavila 1-0 golom Sake u 57. minuti, a oduševio je i Jack Grealish koji se vratio nakon ozljede. Odigrao je 70. minuta, a po izlasku iz igre odmah je stavio led na potkoljenicu.

- Nisam zabrinut, svjestan sam da želi biti na najboljoj mogućoj razini i da se želi što brže oporaviti - rekao je izbornik Engleske nakon utakmice.

Prilika je to možda za dva Bena, Godfreya iz Evertona ili Whitea iz Brightona da nađu svoje mjesto na popisu putnika ako kojim slučajem otpadne igrač Liverpoola. Bilo kako bilo, Engleze još čeka prijateljska utakmica s Rumunjskom u nedjelju, 6. lipnja prije prvog susreta na Europskom prvenstvu protiv Hrvatske 13. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Branko_Kockica_Kockar 03.06.2021.

    Iskreno uopce me nije strah engleza, dobivamo ih u svim bitnijim utakmicama, mi smo vicepravci svijeta ljudi a oni su nista doslovno. Idemoo po novo cudo sa nasim zlatnim Lukom i Generalom Dalicem

  • davidovic2 03.06.2021.

    Opet će izgubiti od nas jer to je nama kao i sa Francuzima u rukometu da ti se uvuče sindrom poraza

  • Exterminator 03.06.2021.

    Nadamo se da će se još netko povrijediti prije Hrvatske :-))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare