To je to što me zanima!

Englezi opet slave Gvardiola: 'Igrač od 140 milijuna eura zbog njega je bio nevidljiv u derbiju'

Gvardiol je ponovno bio opasnost za protivnički gol, imao je dva udarca na gol Davida Raye, koji je sjajno obranio jedan njegov udarac iz poluvoleja koji je išao u bliži kut
Vidi originalni članak

Manchester City Arsenal u nedjelju su odigrali fantastičnu utakmicu u derbiju petog kola Premier lige. Aktualni engleski prvak i viceprvak odmjerili su snage u napetom derbiju koji je završio 2-2 nakon što je John Stones izjednačio u 98. minuti utakmice. Arsenal je od kraja prvog poluvremena igrao s desetoricom, a "građani" su tek na samom kraju drugog poluvremena došli do izjednačenja i spasa od poraza.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Joško Gvardiol (22) odigrao je cijelu utakmicu za City, dok je Mateo Kovačić (30) neočekivano ušao u 21. minuti umjesto ozlijeđenog Rodrija. Gvardiol je ponovno bio opasnost za protivnički gol, imao je dva udarca na gol Davida Raye, koji je sjajno obranio jedan njegov udarac iz poluvoleja koji je išao u bliži kut.

Prema mišljenju engleskog Guardiana, Joško je bio jedan od najboljih igrača Cityja u derbiju. Dobio je ocjenu sedam, daleko najveću u zadnjoj liniji "građana" (ako izuzmemo zamjenu Stonesa koji je ušao u 79. minuti). Kyle Walker dobio je tek trojku, a Ruben Dias i Manuel Akanji petice. Bolju ocjenu dobio je tek Erling Haaland, koji je zabio vodeći gol Cityja.

NEVJEROJATNI 'VATRENI' City prosuo bodove, ali Gvardiol izazvao lavinu komentara: 'On je Maldinijev izgubljeni brat...' ZAVRŠIO NA TLU VIDEO Gvardiol pao na foru: Evo kako mu je zvijezda Arsenala 'prodala tunel' i postala hit

- Ponovno je bio opasnost za protivnički gol. Često je ulazio u šesnaesterac "topnika", ali je trebao pomoći Walkeru u zaustavljanju Gabriela kod drugog gola Arsenala - piše Guardian, dok je Goal dao Gvardiolu ocjenu šest i pohvalio kako je utišao Bukaya Saku, igrača vrijednog 140 milijuna eura po Transfermarktu.

- Zbog Gvardiola je Saka bio prilično nevidljiv. U drugom poluvremenu je zaprijetio Rayi, koji se pošteno namučio kako bi obranio njegov udarac.

IGRAČ UTAKMICE VIDEO Manchester City naklonio se Jošku Gvardiolu! Pogledajte kako je dominirao protiv Intera

Mateo Kovačić dobio je ocjenu sedam u izboru Guardiana, dok mu je Goal dao peticu uz opasku: "Nije imao pogrešno dodavanje, ali nedostajala mu je odlučnost koja krasi Rodrija."

Idi na 24sata

Komentari 8

  • UGODNI 23.09.2024.

    Bukayo saka da nije englez vrijedio bi 17 mil eura

  • David11111 23.09.2024.

    Rekao sam da ce gvardiol i kovacic upropastit city kad dodu..city je derbije prije njih s 3 ili 4 gola razlike rjesavao a ostali s porcije dobivali ..a sad city gubi do 98 min prosle godine 0.0 s arsenalom da nema sudaca city bi porcije dobivao od lpoola i arsenala..kad novinari hvale igraca nakon 0.0 ili 2.2 i lose predstave momcadi ..ko kad su kaneka slavili nakon 0.0 doma itak stalno

  • barba1 23.09.2024.

    Možeš vani uspjeti ali kući nema šanse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare