To je to što me zanima!

Englezi: Kranjčar je čudo, u Portsmouthu su svi ludi

Stvarno treba biti prilično neuračunljiv da prodaš Niku za 2,5 mil. €, sprdaju se širom Engleske na odluku Portsmoutha da puste Niku u Tottenham
Vidi originalni članak

Njima treba 30 šansi da možda slučajno zabiju gol. A uza sve to, još su i jedinog igrača koji nešto zna darovali Tottenhamu. Poludjeli su sasvim, ismijavaju se u Engleskoj na račun Portsmoutha, prije svega zbog njihove odluke da prodaju Niku Kranjčara.
- Niko je čudo od igrača. To je vjerojatno najbolji igrač u Engleskoj za taj novac - pišu britanski mediji o našem reprezentativcu, kojeg su Spursi platili 2,5 milijuna eura.
Tamošnje novine sve se više bave i usporedbama Kranjčara i Modrića, a u toj “utrci” Luka je još ispred Nike.
- Kranjčar je izvrstan igrač, ali Modrić... Ma to je čudo, ljudi, još sad kad se vrati u formu, Tottenham će biti nevjerojatno moćan - rekao je navijač koji već 21 godinu nije propustio niti jednu domaću utakmicu.
Idila koja je zavladala u Tottenhamu nakon što su “razbili” Manchester City 3-0 nije dugo trajala. Igrači su pod vodstvom kapetana Keana “zaružili” u Dublinu, a Harry Redknapp dobio je slom živaca.
- Nemam nikakva razumijevanja za njih. Odlično su plaćeni i bilo im je rečeno da to ne čine. Zbog ovog će snositi posljedice - rekao je Redknapp o 16-orici igrača, među kojima su, navodno, i sva tri Hrvata.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • stric66 20.12.2009.

    ali dati 21 mil. eura za igrača koji vrijedi 4-5 mil eura je ipak tupasto................------------kada niko bude na tržištu istinski vrijedio 15 mil. eura on će voditi manchester do finala lige prvaka................a mali lukica ................cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

  • stric66 20.12.2009.

    luka bolji ? ? ? ? ? ?.....................................................je, dok je lukica predvodio tottenham borili su se za ostat u ligi ! ! ! .......................ili su neki preokrenuli tablicu pa došli do tog zaključka ili...................................................

  • boys 20.12.2009.

    dinamova škola

Komentiraj...
Vidi sve komentare