To je to što me zanima!

Engleski heroj imao je asa u rukavu. Znao je u koju će stranu Švicarac pucati jedanaesterac

Jordan Pickford napisao je na boci za vodu imena švicarskih reprezentativaca uz uputu u koju stranu najčešće gađaju jedanaesterac
Vidi originalni članak

Engleska je u dramatičnoj utakmici izborila plasman u polufinale Europskog prvenstva pobjedom protiv Švicarske od 6-4 (1-1 poslije produžetaka) nakon lutrije jedanaesteraca. Nogometaši 'tri lava' zabili su iz svih pet pokušaja s bijele točke, dok je Manuel Akanji bio tragičar Švicaraca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Akanji, koji je inače suigrač Jošku Gvardiolu i Mateu Kovačiću u Manchester Cityju, gađao je donji desni kut, a engleski golman Jordan Pickford (30) to je obranio s nevjerojatnom lakoćom. Kao da je znao gdje će pucati, iako Akanji nije najbolje udario tu loptu, time je samo pomogao Pickfordu.

Nedugo nakon posljednjeg zvižduka postalo je jasno zašto je Pickford s takvom lakoćom obranio penal Akanjiju. Engleski golman je obavio domaću zadaću, na boci za vodu je naveo sve švicarske reprezentativce uz uputu u koju stranu najčešće gađaju jedanaesterac.

Uz ime Manuela Akanjija piše "baci se lijevo" i to je na kraju bila ispravna procjena. Pickford je obranio prvi penal Švicarcima i time donio pobjedu svojoj momčadi. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Smoke_on_the_Water 07.07.2024.

    Taj penal bi obranila i Anka Mrak Taritaš.

  • mentalist1 07.07.2024.

    Jadni englezi nikad golmana nisu imali. Koliko god su im igraci precjenjeni, golman je jos gori

  • Makeba 06.07.2024.

    Iskreno se nadam da cete dobiti tulipan u paksu !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare