To je to što me zanima!

Emir Sahiti ipak odlazi u HSV? 'Želi doći, sam se ponudio...'

Sahiti je u Hajduk stigao prvo na posudbu u veljači 2018. (ali u drugu momčad), a u kolovozu iste godine potpisao je za trajno. Odigrao je 120 utakmica i zabio 18 golova, uz 16 asistencija...
Vidi originalni članak

Priča oko Sahitijevog transfera u njemački HSV pojavila se prije nekoliko dana, a sada je dobila nastavak. Naime, Hamburger Abendblatt piše da se Hajdukov igrač sam ponudio HSV-u i rekao mu da želi doći. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošlog tjedna je njemački drugoligaš započeo pregovore sa splitskim klubom i Sahitijevim menadžerom Adrianom Aliajom. Moguće je da će doći do transfera, ali jedno od rješenja je i posudba s pravom otkupa. 

Hajduk nema ništa protiv prodaje svog nogometaša, posebice zato što je neplasman u Europu ostavio financijsku konstrukciju u problemima. Očekuje se i prodaja Pukštasa, ali vrlo vjerojatno Splićani za njega neće dobiti iznos koji su prvotno planirali.

Sahiti je u Hajduk stigao prvo na posudbu u veljači 2018. (ali u drugu momčad), a u kolovozu iste godine potpisao je za trajno. Odigrao je 120 utakmica i zabio 18 golova, uz 16 asistencija. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • imaš alfa,beta,gama... 26.08.2024.

    Može ,ionako mu lopta smeta isto kao i Šarliji,Uremoviću,Dialu,Moufiu,Krovinoviću,Trajkovskom, Kaliku...ajme nama s tim panjevima svaki tjedan neki "zabllista"

  • Dalmatinac1911th 25.08.2024.

    Idi Sahiti, odlazi! Spasi i sebe i nas!

  • 25.08.2024.

    nije ni pocela sezone vec se raspadaju ovo ce bit +20 na polusezoni4

Komentiraj...
Vidi sve komentare