To je to što me zanima!

Edwin van der Sar napustio je bolnicu u Splitu i liječenje će nastaviti u rodnoj Nizozemskoj

Van der Sar je završio u splitskom KBC-u u vrlo lošem stanju, ali izvan životne opasnosti, a sada je stanje bolje i može se vratiti doma. Tamo će nastaviti lječenje
Vidi originalni članak

Edwin van der Sar (52) otpušten je u petak, 14. srpnja, iz Kliničkog bolničkog centra Split te svoje liječenje i oporavak nastavlja u Nizozemskoj.

LIJEPA GESTA Van der Sara ganuo posjet Igora Tudora: 'Zovite ako što treba'

Nakon što je sedam dana proveo na jedinici intenzivnog liječenja Klinike za neurologiju, liječnici KBC-a Split su u suradnji s kolegama iz Nizozemske dogovorili putovanje van der Sara i nastavak liječenja u Nizozemskoj

-Edwin van der Sar prošao je temeljitu dijagnostičku obradu, a sve nalaze svakodnevno smo dijelili s kolegama u Zagrebu i Nizozemskoj te smo zajedno usklađivali terapiju. Stanje mu se poboljšalo te smo zaključili da može putovati u Nizozemsku i tamo nastaviti svoje liječenje i oporavak. - kazao je predstojnik Klinike za neurologiju doc. dr. sc. Krešimir Čaljkušić. S van der Sarom i njegovim liječnikom u pratnji susreo se i ravnatelj KBC-a Split prof. Julije Meštrović.

I DALJE U SPLITU Van der Sarov agent o stanju Nizozemca: Nije dobro, ali nije u životnoj opasnosti. Stabilno je

Edwin van der Sar zahvalio je liječnicima, medicinskim sestrama i osoblju splitske bolnice na svemu što su učinili za njega. Izrazio je nadu da će, kada mu zdravlje to dopusti, ponovno posjetili Hrvatsku i uživati u odmoru na našoj prelijepoj obali.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Palmanova 15.07.2023.

    sad ce dobit jos jedan napad kad cuje da je tadic otiso u besiktas i da se ne zna vise u ajaxu ko pije a ko placa

  • sircus 15.07.2023.

    da se nije pokralo mi bi imali aparata i viska

  • 08/15 15.07.2023.

    Čudo da je preživio sa takvim stanjem u KBC -u Split.

Komentiraj...
Vidi sve komentare