To je to što me zanima!

Eduardo zabio dva gola u prvoj utakmici za Arsenal

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Eduardo da Silva je odličan, spreman, rastrčan i hitar kako ne bi bili zadovoljni nakon ovakve utakmice, izjavio je hrvatski izbornik Slaven Bilić
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva zabio je dva gola za Arsenal u prvom poluvremenu prijateljske utakmice protiv mađarskog Szombathelyi Haladasa. Dudu je zabio prvi gol u svojem stilu, Bendtner mu je dobro dodao loptu na vrh 16-erca, naš ju je napadač primio i ljevicom opalio u suprotni kut gola. Da Silva je predkraj prvog poluvremena uspio zabiti i drugi gol. Ovog puta iz slobodnog udarca s 25 metara. Arsenal je pobijedio 6-0, a još su po dva gola zabili Van Persie i  Bendtner. Naš je reprezentativac iz igre izišao u 63. minuti.

DUDU ODUŠEVIO SLAVENA BILIĆA
Susret su uživo pratili izbornik reprezentacije Slaven Bilić i trener Nikola Jurčević, koji su izuzetno zadovoljni prikazanim.
- Naravno da smo zadovoljni, kako i ne bi bili nakon ovoga. Dudu je odličan, spreman, rastrčan, hitar kad primi loptu, po pokretima se ni najmanje ne razlikuje od suigrača, drugim riječima, gledajući ga, nikada ne biste pomislili da je imao toliku pauzu..." - rekao je odmah po završetku susreta Slaven Bilić te dodao: On se definitivno i potpuno vratio, a to je ono što smo priželjkivali, i najbitnije od svega je da je zdrav. Mene posebno raduje njegova lakoća, želja i stalna opasnost po protivnički gol. Ako tomu dodamo da je odigrao odličnih 60 minuta, da je dvaput bio strijelac, onda stvarno nemamo šta drugo reći nego da je sve super i da smo zbilja sretni da je sve tako kako jest."
Bilić i Jurčević otputovat će sutra (u utorak) u Bad Waltersdorf, u pripremni kamp Arsenala kako bi iz prve ruke, od Arsena Wengera i Bore Primorca saznali u kakvom je ukupno stanju Dudu te će iskoristiti prigodu i pogledati trening.
Listu kandidata za Minsk Bilić će objaviti u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Rado Wolf 29.07.2009.

    U prijateljskoj utakmici-protiv koga-koji su to likovi iz mađarske-i jadranka kosor bi im zabila gol.

  • brener 28.07.2009.

    nisam za strance u hrvatskoj momčadi, ali eduardo je prava ljudina u svakom pogledu i vjerujem da će ovu sezonu dobiti zasluženu priliku.igra srčanije za naš dres nego neki \"pravi\" hrvati.njega jednostavno morate voliti!:)

  • mauro willa 28.07.2009.

    svka čast!!!!vidi se da je željan igre!!!!djk

Komentiraj...
Vidi sve komentare