To je to što me zanima!

Džeko opet zabio! Fenerbahče se namučio sa Švicarcima, ali su Mourinhovi puleni prošli dalje

Džeko je kapetan turske momčadi, a navijači Hajduka i dalje se nadaju da će Edin možda doći na Poljud do kraja prijelaznog roka. Jedno je sigurno, Džeko je spreman i u odličnoj formi, a pitanje je želi li ga Mourinho pustiti
Vidi originalni članak

Nakon golijade u Švicarskoj gdje je Edin Džeko (38) zabio hattrick, a Fenerbahče slavio 4-3 protiv Lugana, bosanskohercegovački nogometaš zabio je gol i u uzvratnom susretu! Turski je klub pobijedio Lugano 2-1 (1-0), a to je bilo i više nego dovoljno da prođu u treće pretkolo Lige prvaka.

ZA NJEGA NEMA DVOJBE Bivši Džekin suigrač: Ne bih išao u Hajduk na njegovom mjestu

Ali nije bilo tako jednostavno za turski klub. Već u sedmoj minuti je hrvatski reprezentativac Dominik Livaković morao po loptu u mrežu nakon čudesnog gola Mohameda Belhadja koji je iz voleja pogodio od prečke s ruba šesnaesterca. 

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Hajduka pozdravljaju Džeku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, spas je stigao u 59. minuti kad se nakon ubačaja iz slobodnog udarca na pravom mjestu našao Edin Džeko i smireno zabio glavom. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, a turski će klub u trećem pretkolu igrati protiv francuskog Lillea. Na klupi Fenera bio je turski napadač Cenk Tosun (33), a još se čeka Youssef En Nesyri (27) koji je stigao iz Seville, ali nije smio igrati ovu utakmicu. 

Džeko je kapetan turske momčadi, a navijači Hajduka i dalje se nadaju da će Edin možda doći na Poljud do kraja prijelaznog roka. Jedno je sigurno, Džeko je spreman i u odličnoj formi, a pitanje je želi li ga Mourinho pustiti bez obzira na pojačanja...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • air24 31.07.2024.

    Džeko zabio za 1:1, i do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao, a fener pobijedio 2:1. A majko mila.

  • TimbTomb 30.07.2024.

    Pa zaj ne dojde dzeko u klub penzionera🤷🏻‍♂️

  • Edy1999 30.07.2024.

    Sta ce Dzeko raditi u Hajduku ? Novi sakupljac lopti ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare