To je to što me zanima!

Duško: Ja sam šjor Božin đak, jedan je od najvećih u Europi

Igrali smo mnogo puta jedan protiv drugog. Mislim da je omjer pobjeda i poraza pola-pola, rekao je Ivanović, kojeg je Maljković trenirao u slavno doba Jugoplastike
Vidi originalni članak

Ne volim igrati protiv Bože i njegovih momčadi. On mi je velik prijatelj i teško mi je kad netko od nas mora izgubiti, reko je Duško Ivanović, trener Caje Laboral.

Netko će i večeras morati pognuti glavu, u Draženovu domu Španjolci gostuju kod Maljkovićeve Cedevite (18.30).

- Igrali smo mnogo puta jedan protiv drugog dok je Božo bio u Malagi i Madridu. Mislim da je omjer pobjeda i poraza pola-pola - rekao je Ivanović, kojeg je Maljković trenirao u slavno doba splitske Jugoplastike.

- Naučio sam puno od Bože, ali nisam zbog njega otišao u trenere. Zapravo, nisam ni mislio da ću ostati u košarci, sudbina je tako odlučila - rekao je Duško.

Cedevita nakon četiri euroligaška kola ima četiri poraza. “Učitelju” bi u svakom slučaju dobro došla pobjeda protiv “učenika”.

- Božo je jedan od najvećih europskih trenera. On je u Hrvatsku došao da bi i Cedevitu učinio velikim klubom. A velik možete postati samo s najboljim trenerima - istaknuo je Ivanović, kojeg čude priče da je Božino vrijeme prošlo.

- To nije točno. Njegovi rezultati i prošle godine i sad s Cedevitom to pokazuju - kaže Ivanović, no i njemu je valjda jasno da su od Maljkovića više očekivalo od četiri poraza u Euroligi.

- Naša skupina je najjača od svih. I mi, evo, imamo tri poraza. Možda su imali dvije loše utakmice, ali svakog mogu pobijediti.

Ivanović je u Zagrebu bio i prije dvije i pol godine. I tad je igrao protiv prijatelja iz vremena Jugoplastike - Velimira Perasovića. I slavio je, Caja je pobijedila Cibonu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Zvonko Velikokitić 09.11.2012.

    ma ko je stavio da se preklapaju termini sunce mu njegovo. dakle ili propustit zadnji pola sata nogometa ili skoro cijelio prvo poluvrijeme košarke. glupani

  • feliks 09.11.2012.

    Božo je jedan od najvećih europskih trenera. On je u Hrvatsku došao da bi i Cedevitu učinio velikim klubom. A velik možete postati samo s najboljim trenerima - istaknuo je Ivanović, kojeg čude priče da je Božino vrijeme prošlo. - To nije točno. Njegovi rezultati i prošle godine i sad s Cedevitom to pokazuju - kaže Ivanović, no i njemu je valjda jasno da su od Maljkovića više očekivalo od četiri poraza u Euroligi. srbi su fakat čudni,kaj oni pričaju to je strašno. rezultati sa smokićem pokazuju da njegovo vrijeme nije prošlo?????? pa kaj ti pričaš?????? tebi nekaj stvarno nije jasno. daj ajde.ta momčad je jadna da je to strašno. car???? kaj on ima delati tu? on je za košarku kao ja za balet. pa kaj ovi crnci? ovaj wright? kaj je to? joj joj. kao veliki trener a nemože ništa napraviti sa njima. repeša je u kratko vrijeme napravio nešto sa Cibonom. a ovaj ima novce i može birati igrače i sve,ali ne,ništa. ma daj ajde. smoki=dinamo. došao je po novce jer je emil jadan jer nezna,a nezna ni nitko drugi ništa tamo tako da......

  • patriot0407 09.11.2012.

    a slušaj..istina je to..ali treba malo imati sportskog duga, natjecateljskog, pobjedničkog. A ne reći..mi smo najjeftinija momčad i gotovo..i 10 -12 poraza nije ništa. Onda ne treba to natjecanje ni igrati, već se bazirat na Eurocup gdje se ima šanse . Eto pogledajte u nogošu Bate Borisov..isto su jako jeftini.,ali se nedaju..bore se ,,i ima napretka...Sretno Ceda !

Komentiraj...
Vidi sve komentare