To je to što me zanima!

Durdov se oglasio, a suigrač mu poručio: 'Najbolji Bruno u ligi'

Durdov je sigurno interesantan igrač pred kojim je sjajna budućnost. On je trenutačno U-19 reprezentativac. Ako ovako nastavi, ne sumnjam da će jednog dana biti i u seniorskoj reprezentaciji, rekao je Ivica Olić
Vidi originalni članak

Bruno Durdov (16) nastavlja oduševljavati nogometnu javnost. Još prije početka sezone, mladi krilni napadač Hajduka briljirao je na pripremama protiv ukrajinskog Rukh Lviva, u utakmici koju je Hajduk dobio 3-1. Durdov je u 66. minuti fantastično izbacio suparničkog igrača, namjestio se na ljevicu i neobranjivo pogodio s ruba šesnaesterca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

>> Pročitajte opsežan izvještaj s utakmice Hajduk - Šibenik

Nekoliko dana kasnije ponovno je zabio, ovoga puta turskom velikanu Fenerbahčeu, u pobjedi Splićana 1-0. Prve ligaške pogotke 16-godišnjak je postigao protiv Gorice, a posebno lijep bio je drugi, izabran za najbolji gol rujna u HNL-u.

STANJE NAKON DEVET KOLA Kladionice: Hajduku su porasle šanse za titulu, Riječanima pale

Sjajnim nastupima nastavio je i ovog vikenda, a nova "žrtva" bio je Šibenik. Zbog njegove odlične forme, mnogi smatraju da bi se trebao naći na popisu izbornika U-21 reprezentacije Ivice Olića, posebno jer strateg neće moći računati na Luku Stojkovića i Antuna Matkovića, koji su ozlijeđeni.

'BIČ I MRKVA' Hajduk nikada nije imao bolji učinak u 'ligi 10'. Spartanski režim Gattusa urodio plodom

- Durdov je sigurno interesantan igrač pred kojim je sjajna budućnost. On je trenutačno U-19 reprezentativac. Ako ovako nastavi, ne sumnjam da će jednog dana biti i u seniorskoj reprezentaciji. Radujemo se mladim igračima koji nam dođu i vrlo brzo uče. Na Durdovu je da nastavi s ovakvim radom, težak je to put, ništa ne ide preko noći, to je par utakmica. Iz mojeg iskustva, najbolje bi bilo da se pred njime ne postavlja previše teret A reprezentacije. Ako nastavi ovako, bit će to normalan slijed, poziv u U-21 reprezentaciju i onda, daj Bože, poziv u A reprezentaciju - komentirao je njegovo nepozivanje Olić.

IZBACIO GA IZ MOMČADI Gattuso: Pukštasov problem je što ne sluša! Nije išao krasti, ali moje je pravilo da se to ne radi

Mladić trenutačno živi najbolje trenutke svoje karijere, a nakon nove pobjede i gola, oglasio se na Instagramu. Objavio je nekoliko fotografija s utakmice protiv Šibenika i kratko dodao "Ekipa". Njegova objava privukla je i pozornost suigrača, veznjaka Hajduka, Luke Juraka (19).

"Najbolji Bruno u ligi", napisao je Jurak i tako 'bocnuo' kapetana Dinama, Brunu Petkovića (30). Među ostalim komentarima navijača našli su se i duhoviti poput "Jesi to objavio na malom odmoru" i "Okani se mobitela na nastavi", aludirajući na činjenicu da Durdov još uvijek ide u školu.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Pobotchnick Leeyoobo 07.10.2024.

    Kako vi uništavate tu svoju dicu, stvarno niste normalni. Jel' moguće da su toliki kompleksi? Puknit će mali prije nego što je počeo. Pustite ga da igra.

  • michelangelo_simoni 07.10.2024.

    stari moj kad dođe jedno prizemljenje sa nebesa velikih..

  • Šaptač_Majmunima 07.10.2024.

    'Najbolji Bruno u ligi'... Ono kad su čak i Hajdukovci svjesni da Livaja nije najbolji igrač HNL-a! Livaja pokaži ti njima da možeš i znaš pa im za inat položi vozački!

Komentiraj...
Vidi sve komentare