To je to što me zanima!

Duje Čop danas potpisuje za Cagliari, Dinamu 5 milijuna €

Čopov transfer u Cagliari zaključen je iza ponoći. "Modri" napadač danas putuje na Sardiniju i potpisuje s talijanskim prvoligašem. Trener Cagliarija je legendarni Zola
Vidi originalni članak

Duje Čop spakirao je kofere, danas putuje na Sardiniju gdje će potpisati ugovor s Cagliarijem. Posao je gotov, klubovi su se dogovorili, Čop je dao svoj pristanak i napušta Maksimir koji mu je bio dom od 2012. godine.

Dinamu od transfera ide pet milijuna eura. Cagliari će danas po njega poslati privatni avion te se očekuje da u poslijepodnevnim satima otputuje na Sardiniju. Svi su detalji dogovoreni, a ugovor će biti višegodišnji na četiri ili pet godina. Večeras se očekuje liječnički pregled i službena potvrda talijanskog kluba.

Cagliari je trenutno 18. momčad Serie A. U 17 odigranih utakmica ima 12 bodova, a do 17. mjesta i ostanka u ligi dijele ga četiri boda. U 17 kola momčad sa Sardinije zabila je 21 gol. S Čopom se nadaju popraviti taj učinak.

Trener Cagliarija je legendarni Gianfranco Zola, a njegova je momčad posljednji put pobijedila 25. listopada. Nakon odlaska Andreja Kramarića u Leicester, HNL je pretrpio još jedan udarac. Odlazi i drugi najbolji strijelac ove sezone. 

Idi na 24sata

Komentari 171

  • Diego Simeone 10.01.2015.

    cop ne moze pojacat moje dvoriste!!

  • Josip Joe Milovich 09.01.2015.

    A jadan Zola, čisto mi žao čovjeka...

  • Torcaast 09.01.2015.

    Ponovo pisete gluposti,mogli ste stavit cifru od 10 mil kad se vec razbacujete

Komentiraj...
Vidi sve komentare