To je to što me zanima!

Dubois nakon što je 'unakazio' Hrgovića: Poslije 7. runde znao sam da ću slaviti u ovom ratu

On će se vratiti, dobar je borac, životinja, kao što mu je nadimak, ali večeras sam morao pokazati od čega sam napravljen, rekao je britanski boksač nakon pobjede nad Filipom Hrgovićem
Vidi originalni članak

Filip Hrgović (31, 17-1) izgubio je u najbitnijem meču karijere i privremeni pojas prvaka po IBF-u pripao je Britancu Danielu Duboisu (26, 21-2). Najbolji hrvatski boksač morao je položiti rukavice u osmoj rundi nakon što su liječnici procijenili da ne može nastaviti dalje. Šteta na Hrginu licu bila je prevelika, a posjekotine na arkadama nisu se dale pokrpati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nakon sedme runde sam znao da ću pobijediti, ali bio je to veliki rat. On je stvarno životinja i imam maksimalno poštovanje prema njemu, vrhunski je borac - rekao je Dubois nakon najbitnije pobjede u karijeri pa dodao:

- On će se vratiti, dobar je borac, životinja, kao što mu je nadimak, ali večeras sam morao pokazati od čega sam napravljen. Moj otac i Frank Warren su mi pomogli da uspijem u tome.

Hrgović je porazom izgubio i mogućnost nastupa protiv Anthonyja Joshue 21. rujna na Wembleyju. Umjesto njega boksat će Dubois.

- Vidjet ćete, pripremit ću se i pobijedit ću ga. Učinit ću to.

Hrgović je odlično krenuo u meč, bio bolji prve dvije runde. No, nije se skroz prilagodio na vrlo intenzivan i visok ritam boksa te je Dubois ostatak meča bio znatno uspješniji. Hrga je već u četvrtoj rundi djelovao iscrpljeno, a u sedmoj mu je Dubois nanio zaista veliku štetu.

Hrvatski boksač uoči ovoga meča najavio je da ako izgubi da će se umiroviti, no za vjerovati je i nadati se da će se uspjeti vratiti iz svega još jači. Iskusniji svakako.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kikooooooooo 03.06.2024.

    Jedino mi je zao sto sad ne moze kod Joshue na dodatnu terapiju!

  • tiho055 03.06.2024.

    Zao mi je što je izgubio.. život ide dalje.. sretno

  • anemoman 02.06.2024.

    Jel ima doček bijelog muhamed alija iz sesveta ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare