To je to što me zanima!

Dubois: Hrgoviću, daj prihvati borbu i vidimo se 8. ožujka!

Ovo je borba koju želim odraditi. Saudijci i Frank Warren (promotor, op. a.) otvorit će novčanik kako bi organizirali ovu borbu. Potpiši ugovor i idemo se boriti, prozvao je britanski boksač Hrgovića
Vidi originalni članak

Filip Hrgović (31 godina, 17-0) traži novog protivnika. Sad ga je izazvao Daniel Dubois (26, 20-2).

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Hrgović u Rijadu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je borba koju želim odraditi. Saudijci i Frank Warren (promotor, op. a.) otvorit će novčanik kako bi organizirali ovu borbu. Potpiši ugovor i idemo se boriti 8. ožujka - poručio je Dubois. Britanski boksač u karijeri ima 19 pobjeda nokautom. Gubio je od Oleksandera Usika i Joea Joycea.

A 8. ožujka u Saudijskoj Arabiji boksaju Anthony Joshua i Francis Ngannou, proslavljeni MMA borac. Hrgović i Dubois bili bi predborba.

Šeik Turki Alalshikh odlučio je Filipu Hrgoviću ponuditi šestoricu boksača za meč 8. ožujka, sve kako bi hrvatski borac lakše podnio to što nije dobio šansu protiv Oleksandera Usika 17. veljače, kad je naprasno, zbog ozljede na sparingu, otpao Tyson Fury.

U pitanju su Daniel Dubois, Martin Bakole, Frank Sanchez, Jarrell Miller, Agit Kabayel i Jared Anderson. Hrgović je trenutačno prvi izazivač za svjetsku titulu po IBF verziji.

EKSKLUZIVNO ZA 24SATA Hrvat koji je ozlijedio Furyja: 'Počeo je provocirati i krenuo je pravi rat. Neće mene nitko j...' HOĆE LI PRIHVATITI? Britanski boksač izazvao je Hrgovića na meč: Ja sam tvoj tatica. Jesi li spreman? Ja jesam

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Drvosjeća007 13.02.2024.

    Ajmo Filipe, prihvati borbu. Nece ti ici u korist ako odbijes. pokazi svijetu da si Vrh. Mi znamo da jesi. Ali sad ti je Sansa izkazat se.

  • Sport10 13.02.2024.

    osjeća se strah,strah je toliki da ga mozes nožem rezati

  • migaču 12.02.2024.

    A taman je mislio preko morija do usyka 😂😂 . Sad šuti ko curica kad ga crni proziva . Godinama kmeći kako ga se svi boje i izbjegavaju . Nestal je zadnjih dana 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare