To je to što me zanima!

Drugi četvrtfinale: Wales je na godišnjem, Belgija bez trenera

PARTY U FRANCUSKOJ Ručamo hamburgere, pijemo frapee i zabavljamo se, kaže Gareth Bale uoči četvrtfinalne utakmice Eura između Walesa i Belgije (21 sat)
Vidi originalni članak

Belgijski izbornik Marc Wilmots nema kontrolu nad igračima. Reprezentativci donose sve odluke. Prije utakmice se dogovaraju kako će igrati, a izbornika uopće ne slušaju.

Tako govore Belgijci koji prate reprezentaciju. Kažu još da ruže ne cvjetaju niti među igračima. Uostalom, Jordan Lukaku je svog reprezentativnog suigrača Edena Hazarda javno prozvao slabijim nogometašem od Garetha Balea.

- Bale je za mrvicu bolji nogometaš. Konzistentniji je i dulje igra u najvećim svjetskim klubovima - kaže Lukaku.

Neobična izjava uoči večerašnje četvrtfinalne utakmice na Euru između Belgije i Walesa.

Dečki s Otoka, pak, proživljavaju najbolje trenutke u životu. Hit su na Euru, a uoči susreta s Belgijom francuski pubovi navijačima su ponudili jelo sa sirom i jajima nazvano “Velšanin”.

- Za nas je Euro kao da smo na godišnjem. Ručamo hamburgere, pijemo frapee i zabavljamo se - rekao je Gareth Bale.

Wales je u posljednja tri međusobna susreta jedanput pobijedio Belgiju i dva puta remizirao. Nakon dva dana pauze zbog problema s bedrom, treninzima se vratio i Eden Hazard. Trebao bi zaigrati protiv Walesa.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • jack07 01.07.2016.

    Belgija prolazi

  • led50 01.07.2016.

    Navijam za Island na turniru, dečki su predobri!

  • igraonogometuprvojligi 01.07.2016.

    Onda je wels u prednosti...igraju rastereceno pa kako bude...dok Belgijanci kao favoriti moraju dobiti i pod vecim su pritiskom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare