To je to što me zanima!

Drastične metode u Unitedu: Zaposlenici moraju jesti u WC-u?

Sir Jim Ratcliffe (71) britanski je milijarder, kemijski inženjer i poslovni čovjek, a u veljači je preuzeo dionice Manchester Uniteda. Najavio je otkaze za 250 ljudi, a na sve moguće načine pokušavati srezati troškove
Vidi originalni članak

U vremenima inflacije i poskupljenja pokušava se uštedjeti na sve moguće načine, pa tako radi i Manchester United. Slavni engleski klub u veljači je 2024. promijenio vlasničku strukturu, na način da je 71-godišnji sir Jim Ratcliffe postao dioničar i stekao kontrolu nad određenim poslovnim i sportskim poslovima. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od poteza koje je uveo jest navođenje zaposlenika kluba da u zahodu jedu svoj ručak?! Naime, prije su klupskom osoblju nudili kutiju za ručak koja je sadržavala sendvič, žitarice, čips i bezalkoholno piće na dan utakmice, a sada neki tvrde da su dobili ostatke hrane koja je bila namijenjena korporativnim kladionicama. Iz kluba se brane da je hrana u ponudi za osoblje ista kao i za navijače, uz primjedbu da se dosta hrane u kutijama ranije bacalo. 

Neki radnici tvrde da su bili prisiljeni jesti u WC-u. 

- Postavili su stol za ručak pokraj četiri WC kabine. Izađete iz kabine i netko sjedi točno ispred vas i jede - rekao je jedan za Daily Mail, a prenosi The Sun

Na to su u Unitedu odgovorili da je prostor odvojena soba, a kupaonica je pored. Osim toga, ukinuto je i pružanje besplatnih tiskanih programa za dane utakmica navijača u VIP ložama, a Ratcliffe je najavio i 250 otkaza. 

NAKON SJAJNOG NASTUPA Kovačić briljira u Cityju! 'On je rješenje za Pepove probleme'

Sir Jim Ratcliffe (71) britanski je milijarder, kemijski inženjer i poslovni čovjek, a u veljači je preuzeo dionice kluba. United je u prvom kolu Premier lige pobijedio Fulham 1-0 na Old Traffordu, a u idućem kolu igra protiv Brightona u gostima. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zelov11 22.08.2024.

    Daj otkaz novinaru

  • netkotkozna 22.08.2024.

    i to sam vidio , jedu sendviče sjedeći na WC šolja , trgaju crijeva od tuš glave da se ne moraju tuširati ipak je to ManU tako mora biti

  • camargue 22.08.2024.

    Što mrzim te u glavu trknute idiote..... Dođite nekako do tog matorog smrada i nabijte mu nogu u guzicu. Ako se pobuni još tri puta. Samo zato što su dionice na burzi pacijent se domogao kluba jer je bogat. I sad će on reda pravit. Đubre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare