To je to što me zanima!

Dramatična poruka liječnika: "Pripremite se za najgore..."

Sve je manje nade da će Schumacher izaći iz vegetativnog stanja. Što je duže u komi, veća je vjerojatnost da će, ako izađe, posljedice biti jako teške, kaže liječnik
Vidi originalni članak

Michael Schumacher u komi je 88 dana. Postupno ga bude, ali stanje je daleko od dobrog. Posljednje vijesti iz bolnice u Grenobleu ne ulijevaju optimizam. Schumacher je u komi izgubio čak 20 kilograma i danas je na samo 55 kila. 

Nekadašnji šef liječnika Formule 1, Gary Hartstein, smatra kako su male šanse da će se Michael Schumacher ikad oporaviti. Rekao je Schumijevim fanovima da se pripreme za najgore, prenosi The Independent.

- Sve je manje nade da će Schumacher izaći iz vegetativnog stanja. Što je duže u komi, veća je vjerojatnost da će, ako izađe, posljedice biti jako teške - kazao je Hartstein i dodao kako nakon godinu dana kome pacijenti imaju još najviše nekoliko godina života. Potom najčešće umiru od respiratornih ili urinarnih infekcija.

Hartstein je dodao kako postoje iznimke i slučajevi u kojima su ljudi živjeli duže.

"Schumachera su odveli u pogrešnu bolnicu"

Gary Hartstein smatra kako je napravljena velika pogreška na početku hospitalizacije Michaela Schumachera. Legendarnog vozača Formule 1 prvo su prebacili u lokalnu bolnicu u francuskim Alpama da bi kasnije Michael bio prebačen u bolnicu u Grenobleu u kojoj leži i danas.

- Ne možete pacijenta za kojeg sumnjate da ima teške ozljede glave prevesti u bolnicu koja nema odjel za saniranje i hospitalizaciju takvih ozljeda - rekao je Hartstein i dodao kako bi se sati koje je Michael proveo u pogrešnoj bolnici mogli pokazati kao ključnima.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • anđelčić_1 26.03.2014.

    Imati 220mil dolara i izazivati sudbinu je glupost neviđenih razmera...

  • yocko 26.03.2014.

    Šumi daj ti bog da ozdraviš.

  • nony 26.03.2014.

    E moj živote jesi siv! Žao mi ga je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare