To je to što me zanima!

Drama u Parizu: Bivša najbolja tenisačica svijeta imala napadaj

Ne događa mi se često. Ne znam zašto se dogodilo. Vodila sam, igrala dobro. Ali se dogodilo i izgubila sam fokus. Nakon meča mi je bilo jako teško, ali sad sam dobro, kazala je Halep
Vidi originalni članak

Sve je išlo svojim tokom u meču drugog kola Roland Garrosa u ženskoj konkurenciji između Simone Halep (ATP - 19.) i Qinwen Zheng (ATP - 74.). 

Nekadašnja najbolja tenisačica svijeta imala je set i gem prednosti (6-2, 2-1) protiv kineske tinejdžerice, a onda izgubila na nevjerojatan način. Naime, Rumunjka je izgubila 11 od sljedećih 12 gemova i ispala s turnira. Svakom ljubitelju ženskog tenisa jasno je da je takav rasplet itekako moguć, no Halep je otkrila što je u pozadini...

SAMO SE SRUŠIO Užas na Roland Garrosu. Trener našao igrača kako leži u lokvi krvi: 'Baš se ničega ne sjećam'

Naime, rumunjska all-rounderica doživjela je napadaj panike zbog čega je imala problema sa disanjem te bila prisiljena pozvati medicinski time out.

- Ne događa mi se često. Ne znam zašto se dogodilo. Vodila sam, igrala dobro. Ali se dogodilo i izgubila sam fokus. Nakon meča mi je bilo jako teško, ali sad sam dobro. Oporavila sam se i nešto ću naučiti iz ovoga.

BRAVO, MAJSTORE Čilić dominantno do trećeg kola Roland Garrosa! Dizao Francuze na noge, počastili ga pjesmom

Zheng je na koncu slavila sa 2-6, 6-2, 6-1 te će u sljedećem kolu igrati protiv domaće predstavnice Alize Cornet. Zanimljivo, nakon uvodna dva kola od najboljih deset tenisačica svijeta u turniru su ostale samo Sabalenka, Badosa i najveća favoritkinja Swiatek.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vozzdra 28.05.2022.

    ženski tenis je svakako tragikomedija, ja ne znam tko to može pratiti, možda mazohisti i obitelji igračica.

  • 28.05.2022.

    Napad "kladionica" panike.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare