To je to što me zanima!

Drama nogometaša Liverpoola: U Kolumbiji mu oteli majku i oca

Luis Manuel Diaz i Silenis Marulanda oteti su u blizini benzinske postaje u njihovom rodnom gradu Barrancasu, a kolumbijski mediji tvrde da su otmičari bili naoružani
Vidi originalni članak

Roditelji nogometaša Liverpoola Luisa Diaza (25) oteti su u Kolumbiji, rodnoj zemlji aduta Jurgena Kloppa.

Tu su vijest prenijeli kolumbijski mediji u subotu, a prema najnovijim informacijama, majka nogometaša 'redsa' pronađena je i vraćena na sigurno, ali se nastavlja potraga za njegovim ocem.

Prema kolumbijskim medijima, Luis Manuel Diaz i Silenis Marulanda oteti su u blizini benzinske postaje u njihovom rodnom gradu Barrancasu, a dodaju da su otmičari bili naoružani.

Majka Luisa Diaza pronađena je od strane policijskih vlasti u Kolumbiji, ali još uvijek nema novih informacija o sigurnom povratku njegovog oca.

EUROPSKA LIGA 'Hrvatski' Ajax nastavlja gubiti, petarda goropadnog Liverpoola

Ova je vijest potresla Kolumbiju, a povodom svega oglasio se i kolumbijski predsjednik Gustavo Petro, koji je prenio vijest o spašavanju Diazove majke. 

Diaz je za reprezentaciju Kolumbije odigrao 43 utakmice, a u Liverpoolu je od siječnja 2022. Od tada je odigrao 58 utakmica i zabio 14 golova za 'redse' i jedan je od stožernih igrača Kloppove momčadi.

PRIJETI MU OTKAZ Pomračenje uma bivšeg igrača Liverpoola: Uhvatio je trenera za vrat i bacio ga na pod! WEHRMANN U GRADU HEROJU Kao kapetan u reprezentaciji predvodio je zvijezde Liverpoola i Milana. Sad je igrač Vukovara

Liverpool igra utakmicu Premier lige protiv Nottingham Foresta u 15 sati, a još nije poznato hoće li zaigrati i Luiz.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Lunatic23 29.10.2023.

    ne kužim te nogometase kaj odma ne presele obitelji iz tih divljih zemalja punim zločina. pa dovedi ih u Europu i miran si

Komentiraj...
Vidi sve komentare