To je to što me zanima!

Drama bivše NBA zvijezde kraj Jablanice: Poplava mu odnijela hidrocentralu, jedva se spasio

Iako je i sam pretrpio veliku materijalnu štetu, Mirza Teletović se bez razmišljanja stavio na raspolaganje svim potrebitima
Vidi originalni članak

Obilne kiše nadvile su se nad regijom proteklog tjedna, a nažalost, to je uzrokovalo nezapamćenu katastrofu u BiH. Uslijed odrona i poplava, poginulo je 19 ljudi na području Jablanice dok se za brojnima traga. Ustala se cijela regija, susjedne države šalju svoje spasilačke timove kako bi pomogli u potrazi za nestalima. Brojni nude humanitarnu pomoć za ljude koji su u ovim groznim poplavama ostali bez svega.

A kroz kalvariju je prošao i proslavljeni bh. košarkaš Mirza Teletović (39). Bujice su mu uništile mini hidrocentralu u koju je uložio milijune, a on sam se našao na cesti usred nevremena. Zvali su ga iz ministarstva da podigne klapne na brani, piše Slobodna Dalmacija. Nakon što je to napravio, krenuo je terencem nazad za Jablanicu, ali nekoliko metara ispred njega veliki komad brda se odlomio i pao na cestu. Za dlaku je izbjegao smrt.

Okrenuo se i zaputio se prema Doljanima, ali i tamo su veliki komadi brda pali na cestu pa je ostao zaglavljen. Bio je primoran nastaviti pješke. 

- Morao je na kraju ostaviti auto u Mirkama i kroz šumu i po blatu probijati se do kuće - rekao je Arman Rizvić, konobar u Teletovićevom kafiću u Jablanici. 

Teletović se rodio u Jablanici, a u rodno mjesto se vratio nakon završetka bogate karijere u kojoj je igrao za Netse, Sunse, Buckse. Hvale ga sugrađani jer je uvijek tu kada treba pomoć, a i ovaj put se stavio na raspolaganje svima u potrebi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jadran. 07.10.2024.

    Pukla ko kokica???????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare