To je to što me zanima!

Drakonska kazna za srpske suce koji su namještali utakmice

Ljetos su Pandžić i Mošorinski kažnjeni s 2000 eura, ali je EHF inzistirao na žešćoj kazni zbog namještanja utakmice, a ostaje za vidjeti hoće li reagirati i srpski rukometni saveza
Vidi originalni članak

Srpski rukometni suci, Aleksandar Pandžić i Ivan Mošorinski, doživotno su suspendirani od strane Europskog rukometnog saveza (EHF) zbog njihove umiješanosti u skandale namještanja utakmica u Ligi prvaka. 

Ovaj je srpski dvojac, piše portal Hand News. doživotno je suspendiran iz svih natjecanja pod krovom EHF-a, a ta kazna uključuje i Europska prvenstva i klupska natjecanja poput Lige prvaka i Europske lige.

RAPSODIJA ZAGREBAŠA Zagreb u Ligi prvaka kod kuće nije izgubio godinu dana! 'Sad mi postajemo gazde u Areni...' RUKOMETAŠICE Hrvatske reprezentativke su se okupile za prijateljske utakmice

Ljetos su Pandžić i Mošorinski kažnjeni s 2000 eura, ali je EHF inzistirao na žešćoj kazni zbog namještanja utakmice i izvršni odbor je ovoga tjedna odobrio njihovu doživotnu suspenziju. Srpskim sucima išlo u prilog što nisu surađivali tijekom istrage niti svjedočili na saslušanju.

Ostaje za vidjeti hoće li reagirati i srpski savez.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nibiru65 25.09.2024.

    vjerujem da nisu samo oni jedini koji su to radili

  • Arnold J. Rimmer 25.09.2024.

    "Srpskim sucima išlo u prilog što nisu surađivali tijekom istrage niti svjedočili na saslušanju."

  • Majstor_Mrkonja 25.09.2024.

    prekodrinska posla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare