To je to što me zanima!

Drago Gabrić odveo 'bile' do tri boda u Zaprešiću

Hajduk je pobijedio Inter 2-0 golovima veznjaka Gabrića i ostao na samo jednom bodu zaostatka za Dinamom. Nikola Kalinić je promašio penal
Vidi originalni članak

Pogrešku iz Osijeka Hajduk u Zaprešiću nije ponovio. Od prve sekunde navalili su na gol Intera, ali sve što su od toga dobili u prvih 40 minuta bilo je nekoliko sijedih na glavi trenera Miše.
- Da, tražili smo se u prvih 15-ak minuta - priznao je Ante Miše.
Promašivali su Gabrić i Andrić, a Ibričić je pogodio prečku. No u 40. minuti napokon se i Splićanima otvorilo. Ibričić je iz kornera pogodio Gabrića i Hajduk je poveo.
Ni u drugom poluvremenu slika se nije promijenila. Hajduk, koji je zaista za hrvatske prilike izgledao moćno, bio je  nekoliko puta na milimetar od drugoga gola. Posebno kada je Ibričić s tri-četiri metra pucao glavom, ali Delač još jednom čudnovato obranio. A onda u 65. minuti - cirkus. Kalinić se sjurio prema golu Intera, Budimir ga ruši, zarađuje crveni karton i - penal za Splićane. Zaprešićani su se sjurili na suca, Delač i Krznar zaradili su žute kartone, a nekoliko sekundi kasnije i Hajdukov Kalinić. Kalinićev udarac Delač je obranio, ali odbijenu loptu Gabrić posprema za konačnih 2-0. Interova klupa krenula se obračunati sa sucem i od tada je nogomet u Zaprešiću “završio”.
- Moram pohvaliti sve svoje igrače, odigrali smo na jako visokoj razini - govorio je nakon utakmice Miše, koji je zbog crvenog kartona ostao bez Maloče, a treći žuti dobili su Pandža i Buljat.
- Ostali smo samo na Vejiću na stoperskim pozicijama, tako da će u idućem kolu stopera igrati Ante Aračić - najavio je Miše. Njegov kolega Borimir Perković u tjedan dana je izgubio dvije utakmice, ali to i nije posebna tragedija budući da su protivnici bili Dinamo i Hajduk.
- Sada igramo s ekipama koje su na našem rangu i siguran sam da ćemo ostanak osigurati i prije same završnice prvenstva. Iako smo izgubili, dobili smo puno samopouzdanja kroz oglede s Dinamom i Hajdukom - kaže Perković.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zizy08 19.04.2009.

    \"napadač\" kalinić .... ahahahah.....više pravih golova zabio bi i prosječan stoper da ga miše stavi naprijed.....kako je to jadno slušat po televiziji komentare svih tih \"stručnjaka\" kako hvale kalinića....i nabijaju mu cijenu

  • nick name 19.04.2009.

    penal za Inter?! Ma ne,ni u ludilu ga nebi svirao protiv hajduka na 0-0 \"strašnom Interu\",al da je kojim slučajem bilo obrnuto još bi i sljedeće sezone pričali kako je hajduk zbog nedosuđenog penala izgubio prvenstvo..zasluženo su dobili al je jadno da ih toliko guraju iz kola u kolo takvim suđenjem..a još je tužnije gledat takvu \"zvijezdu\" Kalinića kako se ponaša,a gola može zabit do danas samo iz penala,a od danas niti tako,pa ako je Miše pametan grijat će klupu za kaznu do kraja sezone..

  • JAX 19.04.2009.

    i to sam dozivio kalinic je falio penal

Komentiraj...
Vidi sve komentare