To je to što me zanima!

Doznajemo: Kalinić je nazvao Džeku, želi ga dovesti u Hajduk

Iako je 'dijamant' već u poznim igračkim godinama, njegova kvaliteta nikako nije upitna, a Džeku se povezivalo s dolaskom u Split još od 2010. godine kad je bio najbolji strijelac na turniru 'Četiri kafića'
Vidi originalni članak

Nakon što je na klupu Hajduka stigla talijanska nogometna ikona Gennaro Gattuso (46), u 'kuhinji' sportskog direktora Nikole Kalinića očito se kuha još nešto 'ukusno'. Naime, kako doznajemo, u kontaktu je s prijateljem i bivšim suigračem iz talijanske Rome Edinom Džekom (38) koji bi mogao postati novi napadač Hajduka!

KOMENTAR Kalinić doveo najveće trenersko ime u povijesti HNL-a! Gattusov gard sad treba 'prgavoj familiji'

Iako je 'dijamant' već u poznim igračkim godinama, njegova kvaliteta nikako nije upitna, a Džeku se povezivalo s dolaskom u Split još od 2010. godine kad je bio najbolji strijelac na turniru 'Četiri kafića' gdje je igrao samo dan nakon tad velikog transfera u redove Manchester Cityja. Ispraćen je ovacijama iz Splita te je sam rekao da bi jednom volio obući 'bili' dres.

Džeko jedan dio godine i živi u Hrvatskoj jer ima restoran u Dubrovniku, a najbolji je prijatelj i kum s bivšim igračem Hajduka Senijadom Ibričićem. S moguće budućim sportskim direktorom bio je u odličnim odnosima u svlačionici Rome, a sve se to nastavilo i izvan terena. Interesa na Poljudu ima, a sad se pita i bosanskohercegovački nogometaš. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU: KLARICA I GLAVAŠ O NOVOM TRENERU 

Idi na 24sata

Komentari 140

  • kp 14.06.2024.

    Možda je zvao i Srnu,Đeko,Perišić,Raketa 207 god.ok prolaze oni u velikoj lizi kao HNL.U našoj lizi mogu igrati još igrači iz 70 god.

  • EdVu91754298 14.06.2024.

    Gdje dolazi? Umirovljenički dom Skalice?

  • mučki_provokator 14.06.2024.

    U Hrvatskoj mrtvi glasaju, možda Maradona zaigra za ajduga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare