To je to što me zanima!

Doznajemo sastav Hajduka za debi Gattusa, Poljud rasprodan

Jedina je dvoboja tko će stati na gol Splićana, a Ivan Rakitić sigurno neće nastupiti, potvrdio je trener Gattuso na press konferenciji. Hajduk je veliki favorit za pobjedu protiv kluba s Farskih Otoka...
Vidi originalni članak

Trener Hajduka Gennaro Gattuso večeras će protiv HB Tórshavna s Farskih Otoka debitirati na klupi "bilih". Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske lige igra se na Poljudu koji je na dan utakmice rasprodan.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novopridošlo pojačanje Ivan Rakitić (36) večeras neće nastupiti, potvrdio je Gattuso na press konferenciji. Izvan konkurencije su i Niko Sigur i Aleksandar Trajkovski, a vjerojatno neće nastupiti ni Gambijac Bamba Sanyang. Hajduk je favorit za pobjedu s koeficijentom 1,15, dok je na pobjedu Torshavna 25.

Još se ne zna tko će dobiti prednost na vratima, Ivan Lučić ili Lovre Kalinić, dok su ostale pozicije uglavnom definirane. U zadnjoj liniji trebali bi krenuti Fahd Moufi i povratnik Dario Melnjak na bokovima, stoperski je par Zvonimir Šarlija i Filip Uremović, u sredini veznog reda su mladi Luka Capan i Filip Krovinović, na stranama Emir Sahiti i Anthony Kalik, a u napadu Marko Livaja i Rokas Pukštas. Formacijski bi to trebalo izgledati 4-4-2 iako Gattuso preferira 4-3-3 i 4-2-3-1.

Splićane je u odnosu na prošlu sezonu napustilo 12 igrača, ali stiglo je i nekoliko novih, dok su se neki nametnuli na pripremama. Kraj prijelaznog roka još je daleko i očekuje se još transfera - kako ulaznih, tako i izlaznih. Utakmicu možete gledati na MAXSportu 1 i na platformi Hajduk Digital TV.

Moguća postava Hajduka (4-4-2)

  • Lučić/Kalinić - Moufi, Šarlija, Uremović, Melnjak - Sahiti, Capan, Krovinović, Kalik - Livaja, Pukštas
Idi na 24sata

Komentari 75

  • Dalmatinac1911th 25.07.2024.

    Gattuso je fetivi Splićanin. Večeras Hajduk dobija 5-0. Prva četiri gola dat će Marko Livaja, bog nogometa

  • mars7 25.07.2024.

    Idemo po pobjedu

  • 25.07.2024.

    Gosn, novinar ja se duboko ispričavam što sam vas uvrijedio i nazvao gospodinom što je kod vas izazvalo burnu reakciju i žutim kartonom za mene! Nikada vas više neću osloviti sa gospon novinar!

Komentiraj...
Vidi sve komentare