To je to što me zanima!

Doznajemo: Evo što se događa oko Oršića i povratka u Dinamo

Turski mediji izvijestili su da se Oršić vraća u Maksimir, ali od toga neće biti ništa. Zagrebački klub ne pregovara s Trabzonsporom. Na krilnim pozicijama dobro je pokriven
Vidi originalni članak

Nekoliko je turskih portala u četvrtak bombastično izvijestilo da Mislav Oršić (31) napušta Trabzonspor i da se vraća u Dinamo. Neki su išli toliko daleko i pisali da su Trabzonspor i "modri" već u poodmakloj fazi pregovora.

POGLEDAJTE VIDEO: Oršić trenirao u Zagrebu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

“Oršić ne igra puno u Turskoj i zbog toga je nezadovoljan, dok bi Dinamo vratio svoju legendu, pa makar i na posudbu", napisala je turska Taka Gazete. Međutim, iz izvora bliskih Dinamu doznajemo da je to "patka".

Dinamo na lijevom krilu već ima Arbera Hoxhu (25) i novopridošlog Marka Pjacu (29), a desno su Dario Špikić (25), odnedavno i Juan Cordoba (21), dok ta pozicija nije strana ni Lukasu Kačavendi (21).

Oršić je u Trabzonspor prešao u srpnju prošlog ljeta nakon što je sa Southamptonom ispao iz Premier lige. Dinamo ga je Englezima prodao u siječnju 2023. za 5,75 milijuna eura, ali Oršić se u posljednje dvije epizode u karijeri nije najbolje snašao.

Prošle je sezone odigrao samo osam utakmica za Trabzon, čemu je kumovala teška ozljeda koju je zadobio još ljetos na pripremama. U Tursku ga je doveo Nenad Bjelica, koji je u međuvremenu napustio klub.

STIGAO NA LIJEČNIČKI Španjolca Oliverasa u Dinamo usmjerili Olmo i Zajec, odbio je milijune iz Saudijske Arabije LUDILO JE POČELO Zaplete koje nudi HNL ne može napisati ni Christopher Nolan

Idi na 24sata

Komentari 81

  • ktm686 16.08.2024.

    Osim Prosinečkog, do sada nitko od povratnika nije usrećio Dinamo, a ni sebe. Zato NE

  • mario190 15.08.2024.

    on bi se tu preporodio sigurno

  • žkime 15.08.2024.

    Znači toliko im je bitan i tolika je legenda kluba da ga ni ne žele.🤭🤭🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare