To je to što me zanima!

Doznajemo: Boto doveo Kalaicu u Osijek, a put Opus Arene ići će i uskoro novi golman Dinama

Sportski direktor kluba s Opus Arene i hrvatski stoper u isto su vrijeme bili u Benfici, portugalski stručnjak bio je šef skauta portugalske momčadi, a Kalaica je tad bio član Benfice B
Vidi originalni članak

Kako doznaju 24sata, stoper Lokomotive Branimir Kalaica (25) sve je dogovorio s Osijekom. Iako je Jose Boto trenutno na godišnjem odmoru i usred incidenta u kojem je propucano vjetrobransko staklo njegovog austa u Osijeku, još je prije dogovorio i riješio taj transfer.

ZA ČIST OSIJEK VIDEO Kohorta pjesmom pružila podršku Botu: Bez kompromisa!

Sportski direktor kluba s Opus Arene i hrvatski stoper u isto su vrijeme bili u Benfici, portugalski stručnjak bio je šef skauta portugalske momčadi, a Kalaica je tad bio član Benfice B.

POGLEDAJTE VIDEO: Izrešetan auto sportskog direktora Osijeka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nastavak je to pojačanja u obrani nakon što je iz Dinama Boto doveo Marka Soldu za 400.000 eura i 10 posto od idućeg transfera, a doveo je i Luku Jelenića (23) iz Varaždina te je on potpisao trogodišnji ugovor. No, to nije bilo sve. Kako doznajemo, Dinamo će aktivirati 700.000 eura otkupne klauzule za golmana Lokosa Nikolu Čavlinu (21) i odmah ga poslati na posudbu u Osijek.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Kringer 29.05.2024.

    Prvo mjesto je rezervirano za Dinamo iducih par godina, znaci ostaje borba od 2-4 mjesta. Ako Rijeka rasproda sve onda bi mogli lagano 2. bit. Hajduk i Rijeka ce vjerovatno bit losiji od Osijeka.

  • goodfellas 29.05.2024.

    cek da li ce sad osjecani priznat da su oni filijala dinama ili to sad ne vrijedi jer je ipak rijec o njihovom klubu?

  • AntiMamic 29.05.2024.

    Nije lose

Komentiraj...
Vidi sve komentare