To je to što me zanima!

Dončić pao na nogu i ozlijedio se, u dvorani zavladala tišina!

Kako je Dallas objavio, riječ je o ozljedi pete, tek nakon pretraga bit će jasna točna dijagnoza i vrijeme oporavka. Ako je riječ o ozbiljnijoj ozljedi, bit će to veliki udarac za Maverickse
Vidi originalni članak

Mirisalo je na još jednu izvanserijsku partiju o kojoj će se pričati danima, na što nas je već naviknuo. Luka Dončić je za 23 minute igre zabio Pelicansima 31, uhvatio osam skokova i podijelio četiri asistencije. Bio je nezaustavljiv, prosipao magiju terenom i zabijao kako je htio, pokazavši svima u kakvoj čudesnoj formi je. No, početkom treće četvrtine, zavladala je tišina u American Airlines Centru kada je njihov miljenik ostao ležati.

Dončić je pokušao blokirati Ingrama, no sudario se s Jonasom Valančiunasom i nezgodno pao na desno stopalo. Pojavila se bolna grimasa na licu, a u dvorani tajac. Izašao je šepajući s parketa uz pomoć suigrača. Stisnuo je zube pa pokušao zaigrati, ali bol je bila prejaka. Na kraju je morao otići u svlačionici.

Kako je Dallas objavio, riječ je o ozljedi pete, tek nakon pretraga bit će jasna točna dijagnoza i vrijeme oporavka. Ako je riječ o ozbiljnijoj ozljedi, bit će to veliki udarac za Maverickse koji će morati bez svog najboljeg igrača, a slovenski čarobnjak bi mogao propustiti i All Star koji je na rasporedu 19. veljače. 

Slovenac je postao miljenik publike i heroj grada, a čak je dobio i svoj dan u Dallasu. Zbog njega su pune dvorane i zbog njega se Mavericksi bore za play-off. 

Kada je Luka izašao iz igre, Mavericksi su vodili čak 28 razlike, no bez svoje zvijezde su spašavali živu glavu. Na kraju su jedva slavili 111-106. S tim učinkom za 23 minute je bio i najbolji igrač utakmice, Ingram je kod Pelicansa zabio 26, a za Dallas Dinwiddie 21

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 03.02.2023.

    Nije "debeli" ništa kriv. Jednostavno nije očekivao da će ga netko pokušati zaustaviti. To se do sada nije događalo. Vrlo iznenađujuće.

  • Tko sam ja? 03.02.2023.

    Jbt prije bi svi ovi kaj zabijaju po 30 poena jedva imali 20... ako i bi toliko ova košarka bez obrane je katastrofa...

  • Pink_Panther24 03.02.2023.

    ovaj NBA I onaj NBA nekada su razlika nebo i zemlja..kad kazu da se danas igra brza kosarka muka mi bude,ispada da su jordan,magic,drexler i sto drugih igraca bili sporaci..ne igra se obrana,igraci zaradjuju milione za sta? ma dobro,svako ima pravo gledati i uzivati..ali ja vec duuuugo ne pratim taj cirkus..gdje debeli prasac iz slovenije kao vodi kolo haha ma uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare