To je to što me zanima!

Dončić i Irving odigrali čudesnu utakmicu za prvu meč loptu

Momčad iz Dallasa došla je tako na korak do velikog NBA finala koje je posljednji put igrala prije 13 godina. Tada ih je predvodio veliki Nijemac Dirk Nowitzki
Vidi originalni članak

Nevjerojatni duo Luka Dončić i Kyrie Irving doveo je Dallas na korak do velikog finala NBA lige. Mavericksi su na domaćem terenu slavili protiv Minnesote 116-107 i tako treći put slavili u tri odigrane utakmice. Najbolji dvojac Dallas zabio je svaki po 33 koša, a Dončić je asistirao pet puta i skupio šest skokova, dok je Irving asistirao četiri lopte i skupio tri skoka.

OPET POBIJEDILI PACERSE Celticsi na korak do NBA finala

Dallas je bolje otvorio utakmicu i već u prvoj četvrtini poveo. Održavali su Mavsi prednost u drugoj četvrtini, dok su je izgubili tek nakratko u trećoj, ali vrlo brzo vratili utakmicu na svoju stranu. Minnesota je imala svoju priliku u posljednoj četvrtini utakmice kada je nekoliko puta i vodila, ali na kraju su Mavsi napravili seriju 14-3 u završnici utakmice i došli do pobjede.

Kod Minnesote je vrlo dobru utakmicu odigrao Edwards koji je zabio 26 koševa i skupio po devet asistencija i skokova, a najveću je pomoć imao u Conleyju koji je zabio 16 koševa. 

KAKAV MAJSTOR VIDEO Dončić novom magijom srušio Minnesotu! 'Ne možeš me čuvati, ku*vo. Idi kući...'

Momčad iz Dallasa došla je tako na korak do velikog NBA finala koje je posljednji put igrala prije 13 godina. Tada ih je predvodio veliki Nijemac Dirk Nowitzki, a sada Dončić ima priliku postati drugi Europljanin koji je predvodio ovu momčad do naslova prvaka. Potencijalno posljednja utakmica igra se za dva dana u Dallasu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ZUKIZUKIZUKI 27.05.2024.

    A gdje je onah novi jordan iz minesote?

  • ment4l 27.05.2024.

    Meti ih Luka!!!! Kako igraju on i Kyrie jaaao, nadam se da uzimaju titulu!

  • kajzanavek 27.05.2024.

    Česi su prvaci svijeta u hokeju na ledu. Fala lepa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare