To je to što me zanima!

Dominik Livaković ostaje bez trenera? Mourinha zovu Englezi, postoji jedan paradoks u priči...

Englezi ističu da je Mourinho više puta govorio kako mu je najljepše raditi u Engleskoj, gdje je proveo 10 godina. Radio je u Chelseaju, Manchester Unitedu i Tottenhamu, a Everton bi mu bio četvrti premierligaš kojeg vodi
Vidi originalni članak

Svega tri mjeseca nakon što je sjeo na klupu FenerbahčeaJosé Mourinho bi je mogao napustiti, pišu engleski mediji. Daily Star je plasirao informaciju, a španjolski As citirao je Engleze koji kažu da je Portugalac prvi favorit za preuzimanje Evertona. Ako se obistine nagađanja, Dominik Livaković i suigrači ostat će bez trenera. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Klub iz Liverpoola ima samo četiri boda nakon šest kola u Premier ligi i na bod je od zone ispadanja, a Seanu Dycheu opasno se "trese" stolica. Dodatna zanimljivost u špekulaciji krije se u činjenici da su vlasnici Evertona američka Friedkin grupa, koja drži i Romu.

Mourinho se nije na najljepši način rastao od Rimljana početkom godine kada je dobio otkaz, unatoč tome što je "vučica" pod njegovim vodstvom osvojila Konferencijsku ligu i igrala finale Europske

Englezi ističu da je Mourinho više puta govorio kako mu je najljepše raditi u Engleskoj, gdje je ukupno proveo 10 godina. Radio je u Chelseaju u dva navrata, Manchester Unitedu i Tottenhamu, a Everton bi mu bio četvrti premierligaš kojeg preuzima. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ALLinONE!!! 05.10.2024.

    Znači ode Everton u drugu ligu

Komentiraj...
Vidi sve komentare