To je to što me zanima!

Đoković u svojem stilu krenuo po jubilarnu 100. titulu. Svađao se sa sucem, psovao i pobijedio

Novak Đoković u Šangaju lovi jubilarnu 100. titulu u karijeri, a u drugom kolu je slavio u napetom meču u kojem ga je nervirala kvaliteta protivnika i sudac koji ga je upozorio
Vidi originalni članak

Vrlo teško je srpski tenisač Novak Đoković ostvario prvu pobjedu na ATP Masters 1000 turniru u Šangaju gdje je nakon skoro dva sata svladao Amerikanca Alexa Michelsena u drugom kolu.Slavio je Đoković protiv 49. tenisača na svijetu sa 7-6(3), 7-6(9). Meč je Amerikanac otvorio s 3-0 nakon čega se Đoković vratio i lakoćom dobio tie-break prve dionice.

U drugom setu je Đoković vodio 4-1 i činilo se kako je tada slomio suparnika. Međutim, Michelsen je uspio izboriti novi tie-break koji je bio krajnje dramatičan, ali je Đoković na kraju ipak u njemu slavio 11-9.

Michelsen je dao sve od sebe u meču protiv teniske legende, a koliko je dobro igrao vidjelo se i na početku drugog seta, kada su kamere snimile Đokovila kako psuje.

SRPSKI VELIKAN Đoković zabrinuo Srbiju: 'Ovo je možda zadnji put da igram kući' RAFA STAO NA ŽULJ Nadal komentirao skandal oko dopinga i razbjesnio Srbe: 'A u Novaka Đokovića nije vjerovao'

- Se*e ga, od početka ovog je***og meča - srpski mediji prenose Đokovićeve riječi.

Đokovića nije nervirao samo protivnik, već i sudac, koji ga je u jednom trenutku upozorio za prekoračenje vremena prilikom serviranja, što srpskom tenisaču nije odgovaralo.

- Zašto to radiš, čovječe? Što pokušavaš? - poručio mu je Đoković dok je u nezadovoljstvu okretao glavu. Tu situaciju možete vidjeti OVDJE.

Rubljov ispao

U drugom kolu došao je kraj puta u Šangaju za Rusa Andreja Rubljova kojeg je nakon velike borbe svladao Čeh Jakub Menšik sa 6-7(7), 6-4, 6-3. Ruski igrač  je upropastio i break prednosti u trećem setu.

Lako su drugo kolo preskočili Jannik Sinner i Carlos Alcaraz. Talijan je pobijedio Japanca Taru Daniela sa 6-1, 6-4, dok je Španjolac bio bolji od Kineza Shanga Junchenga sa 6-2, 6-2.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mentalist1 05.10.2024.

    Ljudska nula:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare