To je to što me zanima!

Đoković osvojio 90. naslov u karijeri, Fritzu američki finale

Za Đokovića, koji je prošli tjedan slavio u Tel Avivu, ovo je 90. naslov u karijeri i četvrti ove godine. Taylor Fritz pobjednik je turnira u Tokiju gdje je u nedjelju u finalu pobijedio sunarodnjaka Francesa Tiafoea
Vidi originalni članak

Srpski tenisač Novak Đoković, sedmi na ATP ljestvici, pobjednik je teniskog turnira u Astani nakon što je u nedjelju u finalu sa 6-3, 6-4 pobijedio Grka Stefana Tsitsipasa.

Za Đokovića, koji je prošli tjedan slavio u Tel Avivu, ovo je 90. naslov u karijeri i četvrti ove godine kojeg je osvojio poslije sat i 16 minuta igre. Tsitsipasa je u svibnju pobijedio i u finalu Mastersa u Rimu.

Amerikanac Taylor Fritz (ATP-11.) pobjednik je teniskog ATP turnira u Tokiju gdje je u nedjelju u finalu pobijedio sunarodnjaka Francesa Tiafoea (ATP-19.) sa 7-6(3), 7-6(2) nakon sat i 57 minuta igre.

Fritzu je ovo četvrti naslov i treći u 2022. nakon trijumfa u Indian Wellsu i Eastbourneu. Tiafoe je do sada, u pet finala, osvojio jedan naslov ATP Touru (2018. Delray Beach). 

Tiafoe je prvi osigurao nastup u finalu pobjedom od 6-2, 0-6, 6-4 nad Soonwoom Kwonom, dok je Fritz u polufinalu eliminirao Kanađanina Denisa Shapovalova 6-3, 6-7(5), 6-3

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mark9_1 11.10.2022.

    Bravo Nole kralju

  • tom dwan 09.10.2022.

    Bravooo Novaceee ponooosu svih krscana!!! Bog samo zna zasto te je odabrao,nije pogresio...em sto si veliki sportas,jos si veci vjernik sto danas vidimo nije zgodno niti ugodno biti!!! Svi padaju i pricaju kako se cjepe,kako suteee,kako su geyevi itd ali ti si stjena!!!! Svaka ti cast na tomeee!!!! Nemoj karijeru zavrsit dok ne osvojis AO svim masonima u inat!!!!!! Volimo tee Novaceee!!!❤️🇭🇷❤️🙏

  • 09.10.2022.

    Nek se igra za drugo misto,nije humano ili bar nek 3 igraju protiv njega,ma užitak,al je Balkanac pa neće biti nikad ko umjetnik iz Švicarske..

Komentiraj...
Vidi sve komentare