To je to što me zanima!

Đoković odustao od obrane važne titule u Cincinnatiju

Prošle godine je srpski tenisač osvojio turnir u Cincinnatiju pobijedivši u finalu Carlosa Alcaraza i to prije odlaska na US Open gdje je osvojio posljednji od svoja 24 Grand Slam naslova
Vidi originalni članak

Srpski tenisač Novak Đoković (37) odustao je od nastupa na teniskom turniru Cincinnati Open gdje je od sljedećeg tjedna trebao braniti naslov nakon trijumfa u pojedinačnoj konkurenciji na Olimpijskim igrama u Parizu, objavili su organizatori u četvrtak.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Đoković je pobijedom nad Španjolcem Carlosom Alcarazom (21) u finalu u Parizu postao tek peti igrač koji je osvojio sva četiri pojedinačna Grand Slam turnira i olimpijski naslov u karijeri.

- Svakako razumijemo da je dolazak u Cincinnati u kratkom razmaku od njegovog olimpijskog trijumfa - rekao je direktor turnira Bob Moran

GESTA VELIKANA Sportaš velikog srca: Đoković će svu zaradu od Olimpijskih igara donirati u humanitarne svrhe
- Njegovo osvajanje naslova ovdje prošle godine bilo je tako nezaboravno. Nestrpljivi smo da ga uskoro ponovno vidimo na terenu.

UHVATILI GA ZA FOTKU Novak Đoković nakon osvojene zlatne medalje na Olimpijskim igrama otputovao u Dubrovnik

Đokovićevo odustajanje dovodi Francuza Giovannija Mpetshija Perricarda u ždrijeb. Prošle godine u Cincinnatiju Đoković je pobijedio Alcaraza u finalu prije odlaska na US Open gdje je osvojio posljednji od svoja 24 Grand Slam naslova.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Mr. Pickles 09.08.2024.

    Osvojit će izvan OI možda 1 naslov u 2024, nadam se da to neće biti US Open

Komentiraj...
Vidi sve komentare