To je to što me zanima!

Đoković odao počast žrtvama u Beogradu: Nije napisao ni riječ

Osmero djece i zaštitar u školi izgubili su život u masakru u osnovnoj školi u Beogradu. Novak Đoković objavio je tri fotografije kojima je odao počast nastradalima u napadu
Vidi originalni članak

Najbolji tenisač svijeta, Novak Đoković (35), objavio je na Instagramu tri fotografije kojima je odao počast žrtvama masakra u jednoj beogradskoj školi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Đoković je objavio fotografiju bez riječi. Jedna od njih je s Cvjetnog trga u Beogradu, gdje se održao oproštaj od stradalih.

U Beogradu je ubijeno devetero ljudi, među kojima je osmero djece i zaštitar u školi. Dječak je napravio nezamapćeni masakr koji je potresao cijeli svijet. Napad se dogodio oko devet sati ujutro. 

POGLEDAJTE UŽIVO: PROSVJED JUTRO NAKON UBOJSTVA

STRAŠNA TRAGEDIJA U pokolju u Beogradu stradala kći poznatog odbojkaša, bivšeg igrača i trenera Crvene zvezde UBIJENO 16 DJECE I UČITELJICA Andy Murray je kao 9-godišnjak preživio masakr u školi! 'Čovjek je s nama sjedio u autobusu...'

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zorozimba 04.05.2023.

    Pametnom i odmjerenom čovjeku ne trebaju u ovakvim trenucima bespotrebna brbljanja i osobna eksponiranja Poruka je tiha sa snažnim odjekom. 

  • grom 1992 04.05.2023.

    Pa tako se i odaje počast. Tiho i dostojanstveno. Jedino naša Pišekica histerizira da je i njeno dijete "trebalo" ići u tu školu. Sad je i njen svekar koju ju želi razbaštiniti kriv za stanje u državi. Baš jadno od nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare